La ce combinații de haine să te gândești pentru vara aceasta

La Ce Combinații De Haine Să Te Gândești Pentru Vara Aceasta

Atunci când îți faci planurile pentru ținutele de vară, procesul poate fi adesea copleșitor, în special atunci când vezi colecții noi la toate magazinele. Uneori pur și simplu nu știi de unde să începi și ce ar trebui să iei în considerare. Sigur, poți să-ți cumperi câteva zeci de rochițe și până la urmă vei avea unde să le porți, dar o anumită doză de planificare a ținutelor va fi mai mult decât binevenită atunci când vei fi în fața dulapului la vară.

 

Cinci ținute care la care să te gândești când faci shopping

Ținuta casual

Probabil cea în care te vei regăsi cel mai des vara aceasta este ținuta casual sau cea de zi cu zi, așa cum mai este cunoscută. Aici vei putea asorta cele mai multe tricouri și cămăși cu imprimeu, dar și elemente din denim și pantofi sport sau sandale comode. Asigură-ți câteva tricouri și topuri pe perioada lunilor de vară și nu vei putea ieși rapid din casă oricând.

Ținuta de vacanță

Nu poți purta blugi și haine de oraș toată vara. Uneori trebuie să te relaxezi și să schimbi toate hainele oarecum rigide pe haine lejere, vaporoase, care îți permit să te miști în voie. Pentru un plus de inspirație poți să vezi ținutele de vara de la Atmosphere fashion și apoi să te joci cu materialele și culorile. Chiar dacă nu mai ai o vară întreagă la dispoziție, ci doar câteva săptămâni de concediu, lasă loc și pentru aceste ținute în șifonierul tău.

Ținuta elegantă

Nu știi niciodată care dintre prietenii sau membrii familiei tale pregătește un eveniment mai special. O nuntă spontană, o cununie sau, oricum, o petrecere unde va trebui să scoți ”rochia bună” la înaintare este o grijă în plus atunci când această rochie nu există sau nu ți se mai potrivește. De aceea, scutește ți o săptămână  de stres și căutări în magazine peste vară și caută-ți de pe acum ceva să se potrivească la orice eveniment.

Ținuta sport

Dacă ai mers la sală și te-ai menținut toată primăvara pentru a te simți bine în costumul de baie și în rochiile de vară, ar trebui să știi deja că provocarea nu se oprește aici. Vara este, de obicei, o surpriză dulce și de peste tot răsare câte o felie de tort și câte o înghețată. De aceea, nu pune în spatele dulapului hainele sport, ci creează-ți unele ținute pentru a te menține în formă, indiferent ce sport vei alege vara aceasta.

Ținuta office

Din păcate, viața la locul de muncă nu se oprește o dată cu venirea zilelor călduroase, chiar dacă te visezi în continuu pe o plajă exotică sau în orașe nedescoperite. De aceea, fă-ți zilele de vară frumoase și confortabile și organizează-ți umerașele și înspre câteva ținute pentru locul de muncă, unele în care să te simți comod și cu încrederea în tine la maxim. Sandalele cu toc vor deveni prietenele tale cele mai bune, iar accesoriile alese atent îți vor putea transforma fiecare zi într-o paradă a modei veselă.

Cel mai bine din punctul de vedere al organizării hainelor în dulap pentru zilele de vară este să evaluezi obiectele de vestimentație pe care le ai deja și să reînnoiești ținutele cu elemente noi, atât pe care le vei găsi în tendințele de sezon, cât și modelele clasice. Atunci când cumperi cu scopul final pentru fiecare ținută în minte, îți va fi mai ușor să te organizezi cât trebuie să pui totul cap la cap.

Sursă foto: Unsplash.com

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !