Le-a amenintat cu pistolul, apoi le-a violat in sectia de politie! Ca o mica aroganta, Barbatul este chiar Sef de post

Seful de post din localitatea vasluiana Vetrisoaia este acuzat ca, sub amenintarea armei din dotare, a violat doua adolescente chiar in sectia de politie.

Doua minore au facut plangere penala impotriva sefului de post din Vetrisoaua, Marius Dan Nitica. Fetele il acuza pe politist ca le-a violat in noaptea de „Mihail si Gavril”, dupa ce au participat la o onomastica.

Fetele au povestit cu lux de amanunte colegilor lui, apoi, procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, ce au patit în noaptea de “Mihai si Gavriil”, dupa ce au participat la o onomastica, în satul Lunca Banului.

Totul a fost ok pana cand prietena mea a disparut si peste aproximativ 30 de minute a venit si ne-a spus ca un baiat si-a batut joc de ea. Numele sau este Mazdrag Alexandru Ionut. Atunci, politistul (Marius Nitica, n.r.) si cu înca unul (Mihaita Darie, n.r.) ne-au zis ca ne duc acasa. Dar nu a fost asa.

De la Lunca Banului ne-au dus la Vetrisoaia, cu o masina, Passat, albastru închis, cu numarul DOR, care apartine politistului. Ne-au dus la sediul Politiei, unde au profitat ca politistul Marius Nitica are un dormitor, la etajul 1 al sectiei sale de Politie. Acolo politistul Nitica a abuzat-o pe prietena mea si Mihaita Darie pe mine.

Ne-au tinut acolo, pana a doua zi la ora 12,00. Am tipat, dar nu ne-a auzit nimeni. Cine era sa vina la sectia de Politie?

O astfel de întamplare te marcheaza pentru toata viata”, sustine una dintre fetele care au depus plangere. Acestea au mai spus ca s-au rugat de politistul Nitica si de tovarasul sau, sa fie lasate sa plece sau sa le duca ei acasa, însa acestia le-ar fi zis: <<Va ducem, dar hai sa ne mai distram o data>>!

Ancheta în cazul politistului de la Vetrisoaia, Marius Dan Niticã, pare cã bate pasul pe loc. Desi este vâlvã mare la nivel national dupã ce a iesit la ivealã cazul politistului-pedofil si ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat cã vrea sã facã curãtenie în rândul politistilor care nu fac cinste, la Vaslui nu se miscã nimic în cazul sefului de post acuzat de viol. Împotriva acestuia, douã minore au fãcut plângere penalã, acuzându-l, alãturi de alti doi indivizi, de viol si lipsire de libertate. Dosarul se aflã în lucru, spun reprezentantii Parchetului Husi, iar pânã se va stabili dacã a violat sau nu fetele chiar în sediul Politiei din comunã, politistul continuã sã fie justitiarul în functie din comuna Vetrisoaia. Oricum, el s-a declarat din capul locului nevinovat!

Nu iese fum, pânã nu faci foc! Proverbul vechi se potriveste cum nu se poate mai bine în cazul politistului Marius Dan Niticã. Acesta, în ciuda functiei sale si a eticii care caracterizeazã angajatii MAI, a ajuns sã fie acuzat de fapte socante: viol si lipsire de libertate!

Sursa: cuochiipetine.ro

CITEȘTE ȘI