Leacul medicinal care distruge bacteria Helicobacter Pylori responsabila de aparitia ulcerului
Helicobacter Pylori este o bacterie extrem de rezistenta care persista toata viata in mediul acid al stomacului, fiind responsabila de majoritatea bolilor de stomac.
De cele mai multe ori insa, bacteria H. Pylori provoaca o inflamatie cronica a stomacului numita gastrita cronica, afectiune ce evolueaza lent si persista toata viata, daca nu este tratata.
Aceasta se poate transforma treptat, de-a lungul a mai mulor ani, in ulcer sau chiar cancer. In 50% din cazuri, infectia nu produce simptome. Atunci cand se manifesta, pacientul poate acuza izolat sau in asociere durere in partea superioara a abdomenului, balonare, senzatia de plenitudine dupa ingestia unor cantitati mici de alimente, greata, varsaturi sau lipsa apetitului alimentar.
In unele cazuri, manifestarile clinice pot fi expresia directa a unor complicatii, cum ar fi sangerarile gastrointestinale (emisia de scaune negre, lucioase). Urmatorul preparat face minuni in cazul in care aveti aceasta basterie sau doriti sa preveniti reaparitia ei. Pentru preparare aveti nevoie de: 300 g de frunze de urechelnita si 4 linguri de miere poliflora.
Pune frunzele de urechelnita in masina de tocat carne, sau daca ai un blender, le poti face cu acesta mult mai bine. Se amesteca apoi cu mierea si sa ia o lingurita dimineata, pe stomacul gol. Nu este neaparat necesar sa adaugati miere, aceasta adaugandu-se doar pentru a-i da un gust mai bun, astfel incat sa fie cat mai placut in momentul administrarii. Pastreaza amestecul la frigider. Este recomandat sa se consume acest amestec timp de 30 de zile, dupa care puteti face din nou analizele de sange. Veti vedea ca in urma acestui tratament, Helicobacter Pylori va fi eliminat.
Infecţia cu Helicobacter pylori este o problemă stringentă de sănătate publică, atât în România, cât şi în alte ţări, ultimele statistici îndicând că bacteria este prezentă la 50-80% din populaţie.Trebuie menţionat însă că infecţia nu este sinonimă cu boala. Mare parte din cei infectaţi nu manifestă simptome sau prezintă doar unele uşoare. Există însă şi cazuri în care infecţia netratată poate duce la complicaţii severe, cum ar fi ulcerul, cancerul sau limfomul.
Apariţia cancerului gastric este în proporţie de 90% legată de această infecţie.