Legea care interzice pentru 10 ani exportul de buștean în spațiul extracomunitar a fost promulgată

preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care se interzice, începând cu data de 1

ianuarie 2021, pe o perioadă de 10 ani, exportul de buştean în spaţiul extracomunitar, potrivit Agerpres.

„Se interzice exportul de buştean, cu sau fără coajă, sau lemn rotund, pentru o perioadă de 10 ani, în spaţiul extracomunitar începând cu data de 1 ianuarie 2021.

(…) Nerespectarea interdicţiei de export a masei lemnoase se pedepseşte cu închisoare de la un an la 3 ani sau cu amendă în cuantum de 100.000 lei”, prevede Legea privind gospodărirea durabilă a pădurilor României, iniţiată de mai mulţi deputaţi PSD.

Actul normativ reglementează instituirea Registrului naţional de evidenţă informatizată a proprietăţilor forestiere la nivelul autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură, în vederea aplicării regimului silvic şi gestionării durabile a fondului forestier.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

1 Comentariu
  1. iftimiciuc nicoleta spune

    Pana atunci rade toata tara. Trebuia ordonanta de urgenta imediata ca aparitia pensiilor speciale. Presedintele gestioneaza tara, el ordona tot ce se intampla in ea. El poate ordona plantarea si defrisarea, construirea si demolarea. Propun o lege care sa interzica miliardele de autorizatii in vederea construirii locuintelor, prin efectuarea unei singure cereri la primaria locala si platirea unei singure taxe tot la primaria locala.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More