Lidia Fecioru Este În Doliu.

Lidia Fecioru, celebrul bioenergoterapeut și realizator „Adevăruri ascunse” a anunțat ca sora ei a încetat din viață.

Lidia Fecioru, în lacrimi după moartea surorii sale
„Frumoasa mea soră. Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine, nu am mai putut face nimic să te conving să mai rămâi în viață! Ne-ai fost soră și mamă!

Eu promit că voi fi la straja sufletului tău. Așa cum tu m-ai legănat când eu eram un nasture de om, și tu cât un pitic! Ești cu mine în suflet la fiecare pas, Dumnezeu să te odihneacă în pace, ai trecut în rândul celor veșnici pe uși străine, pentru un trăi mai bun”, a scris Lidia Fecioru pe contul personal de Facebook.

Durerea este cu atât mai mare, în condițiile în care cele două surori au avut o relație extrem de apropiată, lucru dovedit cu prisosință inclusiv de faptul că au ales să îmbrățișeze aceeași meserie. De altfe, nici Alexandrea Moțneaga nu era străină de lumea televiziunii, bifând de-a lungul timpului numeroase apariții alături de Lidia Fecioru.

Sora Lidiei Fecioru, despre spiritism și lumea de dincolo
„Cum e să iei legătura cu lumea de dincolo sau cu spiritele fără să faci spiritism. Totul era să-și facă în jurul ei un cerc că să nu fie atacată de alte spirite libere. Mai departe ce crezi că i se întâmplă? Își alege o noapte cu lună plină, își ia oglinda, se duce pe câmp drept să nu o deranjeze nimeni, își desenează ea un cerc”, spunea Alexandra Moșneaga în urmă cu ceva timp, despre tainele spiritismului.

„Mi-am făcut șapte cercuri împrejurul meu, m-am concentrat, dar fără să știu foarte bine cu ce se mănâncă. Eu m-am luat strict după carte.

Toți trebuie să avem un învățător. Eu am rămas cu niște entități foarte ciudate. Practic m-am dedublat, îmi vedeam corpul jos și eu nu mai puteam să intru în corp. Eu m-am ridicat, dar ziceai că eram un om beat.

Nici echilibru nu mai aveam. M-a găsit mama, eu eram acolo. A venit Alexandra, a intrat cu mine din nou în starea de transă și așa mi-a adus din nou corpul energetic. E destul de periculos să faci lucrurile astea. Apoi am făcut cursuri, am făcut școlă”, a mai spus bioenergo-terapeutul la Antena 3.

CITEȘTE ȘI