Loredana Chivu se pregateste sa aiba un copil! Ce va face dupa ce va naste: Numai ea se poate gandi la asta!

Loredana Chivu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Mihai, iubitul ei, si isi doreste sa devina mamica.

Loredana Chivu vrea sa aiba trei copii, iar dupa ce va deveni mamica vrea sa isi mai faca cateva operatii.

„Am primit inelul fără cerere. Mihai (n.r.- iubitul ei) este un bărbat blând şi educat. După naştere o să mă mai operez. Acum vreau doar să mă întreţin. Mă gândesc să fac trei copii. Întâi vreau să mă mărit şi după primul copil. Sunt o tipă organizată şi ştiu ce vreau. O să fiu o mămică modernă şi o să mă las pe mine pe locul doi. O să muncesc în continuare, dar nu o să renunţ nici la sală. Este greu să fii eu. Nu toată lumea mă place şi nu mă înţeleg chiar toţi. Povestea cu lumea mă afectează mai puţin. Există un stil Loredana Chivu. Eu consider că sunt o influenţă bună. Aş vrea să fie toate femeile ca mine. Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc că am vândut cartofi în piaţă. Nu am multe operaţii, chiar dacă este greu de crezut”, a declarat Loredana Chivu la TV.

CITEȘTE ȘI:

Alina de la Razboinicii, declaratii neasteptate: „Ma bucur ca am fost nominalizata…”

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Ultima Arena a fost una si mai dificila pentru Razboinici. Concurentii au fost nevoiti sa faca din nou nominalizari pentru eliminare.

Ionut, Roxana, Lupu si Alina au fost nominalizatii serii.

„Mi-ar parea foarte rau sa plec acasa pentru ca simt ca nu am reusit sa fiu in forma maxima, in care ma stiu eu ca sportiv.”, a spus Roxana in testimoniale.

„Este un moment greu, trebuie sa trecem peste el. Nu imi doresc sa parasesc concursul”, a mai spus Lupu.
Alina a surprins cu marturisirea ei facuta in testimoniale. Desi a fost surprinsa sa isi auda din nou numele nominalizat, ea a marturisit ca a avut un motiv de bucurie totodata.

„Am fost luata prin surprindere, insa este un joc si la un moment dat toti vom trece prin asa ceva. Un singur lucru: Ma bucur ca am fost eu nominalizata si ca nu a fost Mariana.”, a declarat Alina.