Lovitură de teatru! Andrea Bălan și George Burcea, din nou împreună?!

La mai bine de o lună de când au recunoscut în spațiul public că nu mai formează un cuplu, Andreea Bălan și George Burcea sunt forțați de împrejurări să fie din nou împreună. Nu, nu unul de dragul altuia, ci cumva condiționați de lege.

Andreea Bălan și George Burcea ar putea ajunge să locuiască din nou împreună, deși de mai bine de o lună și-au spus „adio”. Vă spunem și de ce! Potrivit ordonanței militare 3, deși a plecat din casa în care locuia cu Andreea Bălan și cele două fiice ale lor, actorul se vede nevoit să se întoarcă.

Domiciliul lui din buletin este cel care apare și în actul de indentitate al artistei pentru că, legal vorbind, George Burcea este încă căsătorit cu Andreea Bălan. Și, potrivit ultimei ordonanțe militare, trebuie să stea la domiciliu, deci este foarte posibil ca George Burcea să se întoarcă acasă, asta dacă nu cumva a făcut deja acest lucru. Dacă nu ar vrea să împartă același domiciliu cu Andreea Bălan, soțul vedetei ar trebui să-și schimbe buletinul, iar acest lucru durează, așa că, pentru moment, nu are cum să fenteze legea.

George Burcea nu se mai implica în creșterea Clarei
Andreea Bălan a menționat recent, într-un vlog, că George Burcea nu și-a dorit sub nicio formă să salveze căsnicia cu ea și a aspirat la o altă viață. De asemenea, vedeta a mai punctat faptul că, dintr-un motiv sau altul, soțul ei nu s-a mai implicat în creșterea fetiței lor, Clara.

”A fost o relație foarte frumoasă într-o anumită perioadă și trebuie să păstrăm în sufletele noastre doar momentele frumoase, iar timpul o șteargă și suferința și tot. Nu ai cum să lupți sau să salvezi pentru cineva care nu vrea, nu mai vrea să fie acolo, vrea altceva sau este într-o zonă cu niște traume pe care nu le conștientizează sau nu dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. El și-a dorit altceva, și-a dorit să aibă o altă viață.

Totodată nefericirea pe care el o avea eu pot să o înțeleg până la un anumit punct, eu cred că suntem definiți de copilărie și suntem 90 % trecut și 10% prezent. Tot timpul vei proiecta în persoana de lângă tine niște lucruri triste din trecut. Dacă eram doar pentru carieră, nu făceam doi copii. O femeie care își dorește carieră nu face doi copii” a spus Andreea Bălan, în vlogul său.

CITEȘTE ȘI