Lumea a banuit demult acum e oficial! Adevărul despre relația dintre nea Mărin și Liviu Vârciu.

Nea Mărin este un personaj cu totul aparte în peisajul monden românesc. S-a făcut remarcat publicului telespectator din țara noastră din postura de dansator și coregraf de dansuri tradiționale, dar și de la diverse show-uri de televiziune, acolo unde a pus vedetele la muncă și a fost ca un zbir pentru acestea.

Într-un interviu pentru libertatea.ro, Nea Mărin a spus totul despre relația dintre el și Liviu Vârciu. Întrebat care este adevărata relație cu vedeta și de unde această apropiere, Nea Mărin a răspuns cât se poate de sincer: „Între noi s-a legat o prietenie frumoasă, o relație tată-fiu aș putea spune.

Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente, chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.”

Citeste in continuare despre..

Horoscop pentru Duminica 11 noiembrie 2018. Dragoste adevărată, bani și o veste îngrijorătoare

Horoscop 11 noiembrie 2018. Cine caută dragostea și are sufletul deschis o va găsi. O persoană specială își face apariția, din senin, moment în care totul se schimbă.

Ziua aduce și o experiență mistică pentru cei care, de multă vreme, se fereau admită un adevăr.

Horoscop 11 noiembrie 2018 Berbec

Deși sunt tentați să stea toată ziua în pat, Berbecii se vor simți mult mai bine dacă-și vor asculta vocea interioară și vor trece la acțiune. Orice ar însemna asta – ieșiri în oraș, curățenie sau o cină de calitate. Doar așa vor putea profita de această zi liberă și își vor reîncărca bateriile pentru săptămâna ce urmează. Prea multă leneveală obosește mai tare.

Horoscopul pentru 13 septembrie 2018. Iată ce prevestesc astrele © Observator.tv - Horoscop

Horoscop 11 noiembrie 2018 Taur

S-au adunat multe pe capul Taurilor, iar problemele nu mai pot fi amânate. E important ca nativii din această zodie să facă măcar un plan, o strategie pe care să o urmeze, altfel se vor simți copleșiți în zilele următoare. O combinație echilibrată între relaxare și muncă ar face minuni. Și, chiar dacă situația e puțin complicată, familia nu trebuie neglijată – până la urmă, pentru ea faci totul.

 

Horoscop 11 noiembrie 2018 Gemeni

Gemenii vor avea un mic cutremur în viața personală, după ce vor privi o veste îngrijorătoare cu privire la o persoană apropiată. O mică tragedie de viață îi forțează pe acești nativi să se gândească serios la viitor, cât timp încă nu întâmpină probleme majore iar lucrurile pot fi duse pe un făgaș bun. Poate e timpul pentru unele schimbări cu privire la obiceiurile nesănătoase și mai multă grijă de sănătate.

 

Horoscop 11 noiembrie 2018 Rac

Racii pierd o bună parte din zi căutând prin casă un obiect pierdut. Nu că ar avea neapărată nevoie de el, dar a devenit o problemă de orgoliu. Cine nu renunță din timp s-ar putea trezi cu locuința dată peste cap și mulți nervi. Plus câteva ore de aranjat din nou lucrurile la locul lor. Partea bună a acestor căutări e că s-ar putea să descopere, într-un colț de casă, o sumă frumușică de bani. Cum a ajuns acolo e o întrebare fără răspuns.

 

Horoscop 11 noiembrie 2018 Leu

Leii riscă să fie dezamăgiţi. Probabil vina o va purta o acțiune a persoanei iubite, care vă va frustra foarte mult. Însă veţi face un efort să treceţi peste. Păstrați o atitudine simplă și prietenoasă. Dacă sunteți nemulţumit de situaţie, încercaţi să vă exprimaţi cu cât mai mult tact posibil, un conflict nu poate rezolva această problemă.

Citeste in continuare AICI

CITEȘTE ȘI