Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare pe 11 august 2018. Cum influențează zodiile

Pe data de 11 august 2018 va avea loc fenomenul de Lună Nouă și va fi însoțit de o eclipsă parțială de Soare, dar care nu va fi vizibilă, însă, și din România. Aspectele vin cu o puternică influență asupra tuturor zodiilor, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Luna Nouă este, de obicei, un aspect pozitiv și benefic zodiilor, simbolizând un nou început, preluarea inițiativei, demararea unui proiect sau deschiderea unei etape noi într-un anume domeniu din viață, însă atunci când este însoțită de o eclipsă de Soare vine cu surprize neașteptate de natură să schimbe complet contextul din prezent. Cu alte cuvinte, eclipsele, la modul general, produc răsturnări de situație.

Luna Nouă se formează acum în zodia Leu, iar aspectul aduce, la modul general, mai mult curaj, determinare, putere și multă îndrăzneală pentru toți nativii. În plus, trebuie să ținem cont că în această perioadă de două săptămâni, cam cât durează aspectele de lună nouă, Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, este retrogradă întocmai în semnul Leu, fapt ce va îngreuna suplimentar contextele astrale create de lună și eclipsă. Mercur retrogradează în Leu până în data de 19 august 2018, când își va relua mersul direct prin aceași zodie Leu.

Pe de altă parte, Soarele, energia, se află tot în zodia Leu până pe 23 august, prin urmare nativii vor primi ajutor și raze favorabile din partea sa în aceleași sectoare de viață în care vor fi afectați de Luna Nouă și Eclipsă, dar și de Mercur retrograd. Iată cum îți inflențează zodia Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 11 august 2018!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize neașteptate în zona sentimentală, iar dialogul cu partenerul de cuplu poate fi mult îngreunat. Conflictele vor fi la ordinea zilei, bazate cel mai mult pe interpretarea greșită a mesajului, a informației, iar acolo unde relația nu este bine sudată poate interveni despărțirea. Nativii singuri ar putea avea ocazia să întâlnească un partener, însă noua relație va porni greoi și vor avea de depășit câteva obstacole. Nu este, totuși, cazul ca nativii Berbec să se sperie, deoarece Luna Plină din 26 august va aduce raze întocmai în zona sentimentală, iar nativii care reușesc să depășească acum conflictele, atunci vor culege roadele.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize neașteptate care se petrec în sectorul familiei, răsturnări de plan care vizează rudele, dar și locuința și activitățile legate de sectorul locativ. În unele cazuri, pot interveni mutări neașteptate. Este posibil ca în urma unor certuri cu părinții, unii nativi să-și facă bagajele și să plece de acasă. Pe de altă parte, cei care așteaptă un credit sau negociază cumpărarea unei case, s-ar putea să fie dezamăgiți și planurile să le fie date peste cap. Să nu uităm că Mercur retrograd este întocmai patronul comunicării și al tranzacțiilor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de suprize neașteptate în tot ceea ce privește comunicarea și cum Mercur, planeta comunicării, este retrograd și le este și guvernator, nativii Gemeni, nu trebuie să se lanseze în afirmații, să țină discursuri în public sau să facă negocieri, deoarece rezultatele s-ar putea să-i sperie pe aceștia, să nu fie pe placul lor absolut deloc și să le regrete mai târziu. De asemenea, evenimentele care se vor petrece în această perioadă vor aduce schimbări majore de mentalitate și răsturnări majore legate de principiile de viață avute.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de evenimente neprevăzute și surprize care-i vor lua pe nepregătite pe nativi în sectorul financiar. Aceștia sunt sfătuiți, având în vedere retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și tranzacțiilor, să nu facă investiții majore și să nu cheltuie în această perioadă deoarece pot regreta mai târziu și acțiunile lor se pot dovedi greșite. Pe de altă parte, faptul că se edschide o nouă etapă în sectorul banilor, îi poate stimula pe nativi să acorde mai multă atenție suplimentării veniturilor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi vedete în această perioadă având în vedere că Luna Nouă se formează în semnul lor, iar Soarele, energia și întocmai guvernatorul lor, le tranzitează, de asemenea, zodia până la sfârșitul lunii. Nativii vor avea ocazia să se afirme, să iasă în evidență, să strălucească, însă eclipsa de Soare și retrogradarea lui Mercur tot în semnul Leu le poate aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație în ceea ce privește viața personală, în special relația cu cei din jur. Comunicarea cu partenerul de cuplu poate fi greoaie și cu obstacole.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor simți influența lunii și a eclipsei la nivelul subconștientului, iar nativii se vor retrage, vor medita și vor analiza evenimentele petrecute în viața lor în ultima perioadă și vor căuta să se debaraseze de ceea ce le face rău și nu le aduce niciun beneficiu. Dacă nu vor aborda astfel situația, este posibil ca mai târziu să regrete. Este posibil ca o nouă etapă să se deschidă în viața lor, însă să fie însoțită de surprize neașteptate venite cu răsturnări dramatice de situații.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize neașteptate venite din partea prietenilor, iar în zona relațională se pot petrece răsturnări de situație care să-i uimească pe nativi. Având în vedere retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, aceștia pot abandona niște planuri de viitor, pot fi dezamăgiți de cei dragi și comunicarea cu aceștia ar putea fi problematică. De asemenea, relația cu copiii poate avea de suferit în urma acestor tranzite astrale nefavorabile.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de schimbări neașteptate și răsturnări de situație în sectorul carierei. Nativii s-ar putea să aibă nevoie să-și reconsolideze imaginea profesională, iar acolo unde nemulțumirile legate de locul de muncă sunt mai vechi s-ar putea ca aceștia să ia o decizie radicală. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să nu uite că Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, este retrogradă în același semn Leu, prin urmare s-ar putea să le îngreuneze interviurile și negocierea pentru un nou loc de muncă.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație legate de călătorii. Acestea se pot anula, amâna sau, din contră, nativii pot primi o invitație de la o persoană aflată în străinătate care să-i surprindă plăcut. Retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, și Eclipsa de Soare pot aduce vești neașteptate din străinătate sau de la persoane de altă cultură și religie. Nativii se pot aștepta la evenimente inedite, posibil întâmplate în vacanță, – acolo unde este cazul, de natură să le schimbe principiile, valorile și mentalitățile, iar aceștia pot renunța la o serie de prejudecăți avute până acum.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi afectați de Luna Nouă din Leu și de Eclipsa parțială de Soare întocmai în sectorul finanțelor, sector mult încercat în ultima perioadă. Nativii trebuie să se pregătească pentru răsturnări de situație legate de bani. Posibilitatea de a-și suplimenta veniturilor poate apărea, soluțiile se vor întrevedea, însă va fi mai dificil de conturat. Surprize neașteptate pot apărea și din partea partenerului de cuplu, acesta jucând un rol important în această perioadă din punct de vedere financiar.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi afectați de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în sectorul sentimental, iar aceștia pot avea parte de surprize și răsturnări de situație la acest capitol. Astfel, nativii care au avut conflicte în relație până acum pot decide să pună punct, mai ales că Mercur nu-i susține în comunicare, fiind retrograd, iar Soarele le aduce energia necesară să facă o schimbare. Pe de altă parte, având în vedere că sectorul parteneriatelor este afectat, evenimentele astrale de acum pot aduce căsătorie pentru o parte dintre nativi sau, cel puțin, oficializarea relației. Totodată, este momentul ca nativii singuri să-și găsească o pereche.

Pești

Cei născuți în zodia Leu se pot aștepta la răsturnări de situație în ceea ce privește locul de muncă, aspect care se poate traduce prin sarcini noi și responsabilități de ultim moment. Nu este exclus ca nativii să-și schimbe locul de muncă, însă nu este o perioadă favorabilă având în vedere că Mercur este retrograd întocmai în acest domeniu. Pe de altă parte, surprize neașteptate pot apărea și la capitolul sănătate, unde unii nativi, din neatenție sau ignoranță, își pot pune starea de sănătate în pericol sau, din contră, acolo unde există afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător, pot avea ocazia să descopere remediul necesar vindecării.

Sursă foto: 123rf

Sursa articol: unica.ro

CITEȘTE ȘI