MAE, noi informații despre românii condamnați la moarte în Malaezia

Au apărut noi informații despre cei doi români condamnați la moarte în Malaezia. Ministrul Afacerilor Interne a discutat cu ambasadorul Malaeziei la București despre soarta celor doi condamnați.

Potrivit comunicatului oficial, s-a discutat despre cei doi români condamnați la moarte pentru trafic de droguri, iar ministrul de Externe român i-a mulțumit ambasadorului pentru disponibiliatea în vederea discuțiilor pe teme consulare.

„Ministrul Afacerilor Externe a adresat mulţumiri pentru disponibilitatea autorităţilor malaysiene de a avea un dialog susţinut pe teme de ordin consular, inclusiv cu privire la cetăţenii români condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în Malaysia. În context, a evidenţiat oportunităţile de cooperare bilaterală în domeniul justiţiei şi afacerilor interne prin finalizarea acordurilor în curs de negociere, solicitând bunele oficii ale diplomatului malaysian în acest sens”, transmite Ministerul Afacerilor Externe, potrivit stirile protv.ro.

Ionuț Gologan, condamnat la moarte în 2016

Ionuţ Gologan a primit pedeapsa cea mai aspră pentru trafic de droguri. A fost prins pe 26 iunie 2012, iar în septembrie-octombrie 2013 a fost condamnat de către prima instanţă la moarte prin spânzurare. Ionuţ Gologan a fost condamnat definitiv la moarte în 2016 pentru trafic de droguri. Și un alt român a fost condamnat la moarte, după ce a fost prins cu droguri. Ministerul Afacerilor Externe a informat la 27 iunie 2018, s-a judecat recursul procesului celui de-al doilea român condamnat la moarte în Malaysia, pentru trafic cu stupefiante.

Citeste si despre

Mircea Radu a făcut anunțul despre soția lui, după 6 ani de căsnicie: “Nici prin gând nu-mi trecerea că se va ajunge la asta”

Tânără luată de păr şi băgată cu forţa într-o maşină, în Bucureşti. Poliţia a apărut după o oră

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează! „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută”

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !