Mama Alexandrei Măceșanu a ajuns la capătul puterilor! „Dincă nu e criminal, fata trăiește”

Au trecut aproape două luni și jumătate de la cazul care a șocat întreaga Românie. Părinții Alexandrei Măceașnu și ai Luizei Melencu, fetele pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis, trăiesc un adevărat coșmar și speră în fiecare zi că fetele lor sunt în viață.

De la începutul anchetei, mama Alexandrei Măceșanu a avut puține intervenții televizate și a încercat să păstreze discreția în privința necazului care s-a abătut asupra familiei sale. Acum femeia spune că nu crede că Dincă le-a ucis pe fete și că anchetatorii nu spun tot și ascund anumite detalii importante. Totodată, femeia este convinsă că fata ei, Alexandra Măceșanu, care ar fi fost răpită și ucisă de Dincă, ar fi încă în viață.

„Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm. De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte. Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Dacă nu sunam noi autoritățile, nu ne informa nimeni nimic. Nu ne-au căutat. Copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil. Nu lua fetele ăstea să le omoare. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Ei se grăbesc să le declare pe fete moarte. Instinctul meu de mamă îmi spune că fata trăiește.”, a declarat femeia, potrivit observator.tv.

Gheorghe Dincă, expertiză psihologică

Gheorghe Dincă, cel numit criminalul din Caracal, a fost de mai multe ori la un pas să fie supus unor expertize psihiatrice. În trecut, bărbatul a fost internat de mai ori la Psihiatrie, astfel că anchetatorii vor să afle dacă a avut sau nu discernământ în timpul crimelor și care este profilul lui de criminal.

CITEȘTE ȘI