Mama s-a prefăcut că o ceartă pe sora mai mare. Reacția fetiței a stârnit hohote de râs

O fetiță adorabilă este, cu siguranță, paznicul surorii mai mari. Melissa Nunez și cele două fiice ale sale luau cina la restaurnatul Cici’s Pizza atunci când ceva extrem de drăguț s-a petrecut.

Nunez a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook în care se prefăcea că își ceartă fiica mai mare, așa că fetița a simțit nevoia să intervină. Melissa a zis: „Emma, nu face asta! Vei avea problemele, Emma! Nu face asta!”, iar, în tot acest timp, Emma se prefăcea că plânge atunci când era certată. Totuși, sora cea protectivă, a ridicat degetul la mama ei și a zis: „Nu, mami!”

Nunez a răspuns: „Ce? Emma este rea! Foarte rău faci, Emma!” Pe măsură ce fetița cea mică îi spunea mamei să înceteze, Emma a luat-o în brațe, căutând alinare. Nunez continua să o certe pe fiica cea mare, iar fetița nu înceta să își protejeze sora și să îi spună mamei sale nu și să nu o lase să o atingă pe Emma.

Melissa a continuat jocul, încercând să se abțină să nu pufnească în râs. Aceasta i-a spus lui Emma: „Ai face bine să încetezi în acest moment!” Totuși, fetița cea mică nu s-a lăsat nici de această dată mai prejos și continua să îți apere sora mai mare.

Într-un final, Emma a asigurat-o pe sora ei că lucrurile sunt în regulă, înainte să pufnească în râs alături de mama ei. Acest moment adorabil a fost capturat în Texas și a primit milioane de vizualizări.

Se spune că relația dintre surori este de neegalat. Nimeni și nimic nu poate rupe o astfel de legătură care se formează cu atât de multă forță. Atunci când o fetiță află că va avea o soră mai mică, de cele mai multe ori este extrem de fericită că va avea ocazia să se joace și să o învețe tot ceea ce știe.

O poate îmbrăca și o poate folosi ca pe o păpușică, iar aceasta este reacția majorității. Bineînțeles, legăturile dintre frați sunt puternice, indiferent dacă aceștia sunt băieți sau fete. Tocmai de aceea, astfel de imagini ajung să impresioneze pe toată lumea.

Nu este nimic mai pur decât grija și dragostea unui copil față de persoanele din jur, în special față de frați sau surori, așa că nu ne miră faptul că reacția acestei fetițe a strâns mai mult de un milion de vizualizări pe YouTube.

Nici reacția mamei nu este mai prejos, mai ales că este vizibil faptul că încerca din răsputeri să mențină un ton autoritar și să se abțină să nu râdă. Probabil că sufletul unei mame este plin de bucurie în momentul în care vede că cele două fiice ale sale sunt atât de apropiate și se iubesc atât de mult încât să își ia apărarea una alteia.

Suntem impresionați de modul în care această mamă a reușit să le inducă fetelor că între ele nu trebuie să existe niciun fel de rivalitate și că trebuie doar să se susțină una pe cealaltă, indiferent de situațiile prin care trec.

CITEȘTE ȘI