Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate: „M-am apucat de o DIETĂ” A dezvăluit MENIUL COMPLET

Mara Banica are grija de modul in care arata si a dezvaluit secretul pierderii in greutate. Vedeta a slabit 15 kilograme in doar doua luni jumatate prin metode care au avut un real succes.

Mara Banica a reusit sa scape de 15 kilograme in doar doua luni si jumatate tinand o dieta care a devenit un mod de viata pentru ea.

„Am slăbit 15 kilograme în 2 luni şi jumătate. M-am apucat de o dietă, cu bune cu rele, am ţinut-o. O mai ţin în continuare, pentru că odată ce te obişnuieşti să mănânci într-un fel, nu te mai poţi întoarce.

loading...

Am constatat că salatele sunt atât de bune. Eram genul ciorbiţă. Pâine deloc, zahăr deloc. Beau nişte carbogazoase pe care nu le beam înainte, pentru că organismul are nevoie de zahăr. Eu nu mă plâng, că îmi place ce fac, dar asta nu înseamnă că nu obosesc”, a declarat Mara Bănică la TV.

Citeste pe aceeasi tema si despre

O doamna si-a pus pungile si geanta langa ea, pe scaunul din autobuz.

O doamna si-a pus pungile si geanta langa ea, pe scaunul din autobuz. Un tanar a rugat-o sa le dea la o parte pentru a se aseza si el. Femeia i-a zis: “Du-te dracu de golan ca eu din pensia mea de 1.900 de lei platesc impozit la primarie.” Apoi tanarul a

Un adolescent din Ploiesti a fost umilit dupa ce a cedat locul in autobuz unei femei in varsta. Baiatul, care vrea sa ramana anonim a relatat intreaga intamplare pe Facebook .

Dupa ce a cedat locul unei femei in varsta in autobuzul 40, adolescentul a fost umilit de o alta femeie din mijlocul de transport in comun.

”Sa va povestesc ceva, daca doriti sa publicati vreau sa raman anonim din motive personale! In traseul 40 astazi de dimineata, am urcat linistit si m-am pus pe un scaun, toate bune si frumoase. Vine o bunicuta si imi cere locul, politicos am lasat-o pe dansa deoarece avea o varsta cam inaintata! Pe o banca dubla o doamna la aproximativ 50-55 de primaveri statea nepasatoare, iar pe locul de langa dansa isi pusese pungile si geanta.

Am rugat-o politicos sa le dea pentru a putea sa stau si eu, iar dansa mi-a raspuns ”Du-te dracu de golan ca eu din pensia mea de 1.900 de lei platesc impozit la primarie”.

I-am raspuns ca si eu din salariul de 1.450 fac acelasi lucru si imi platesc si abonament. Eu nu am gratuitate ca dansa dupa care au inceput toate babutele sa zica, ca ele au pensii de maxim 2.500 si platesc impozite si mancare pe cand noi ne distram! Continuarea este AICI

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata