Mara Bănică, război cu colegii din presă. ”Este mult prea mult! Acum câțiva ani am jurat asta!”

Mara Bănică a fost enervată la culme de o publicație din România. Cunoscuta jurnalistă vine în prim-plan cu un mesaj extrem de dur pentru colegii săi din presă. Ce a făcut-o pe aceasta să dea cărțile pe față și cum își va face dreptate?

Mara Bănică, război cu colegii de presă

Mara Bănică și-a spus în repetate rânduri părerea mai puțin bună despre câteva din publicațiile din România, însă de data aceasta nu s-a mai putut stăpâni și a pus cărțile pe masă. Aceasta i-a atacat dur pe jurnaliștii care au scris că a decedat. Mara a scris într-un mesaj pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat și a clarificat toată nebunia care se crease în rândul celor care o urmăresc.

Jurnalista nu doar că a reacționat dur în mediul online, ci va trece și la fapte. Bruneta a susținut că cel care este responsabil a plăti în instanță, pentru că atât ea, cât și membrii ai familiei sale au depus plângeri penale.  Toți cei care o îndrăgesc o susțin neîncetat și îi doresc să meargă până la capăt pentru a-și face dreptate.

„Mi-am promis că nu o s-o fac, dar deja e prea mult”

“Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul ‘Mara Bănică a murit’, în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer. Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale. Acum ani de zile mi-am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”
Mara Bănică

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More