Mara BANICA si-a dus fiul la cimitir, in Ajun de Craciun: “A ales 3 morminte la intamplare”. Ce a urmat iti va face pielea de gaina

Duminica, in Ajun de Craciun, Mara Banica l-a luat pe fiul ei, Dima, si au mers impreuna la cimitir. Acolo, vedeta i-a povestit juniorului despre Revolutia de la 1989, iar baiatul a fost extrem de receptiv.

Mai mult, el a luat trei lumanari si le-a aprins la trei mrominte, alese chiar de el.

“Astăzi Dima a învăţat despre 1989. I-am povestit versiunea mea de adevăr despre Decembrie 89. Eroilor de atunci le datorăm zilele de astăzi. “Şi pe Mos Craciun?”, m-a întrebat fii-miu în drum spre Cimitirul Eroilor. “Da, şi pe el. Fără ei am fi trăit cu un Moş Gerilă stern şi nesemnificativ”.

Dima a ales trei morminte la întâmplare să şi lase candelele. Multe, poate mult prea multe, erau ale unor copii, de 15, 16 ani. Dumnezeu să-i Ierte şi să-i Odihnească în pace. Iar vouă, Crăciun Fericit!”, a scris Mara Bănică pe o reţea de socializare.

Un mic wiki monden despre Mara Banica, ziarista care este în centrul unui scandal de presa dupa ce un fost iubit al ei are de gând sa publice fotografii cu ea dezgolita.

Mara Banica a debutat ca reporter in anul 1994, la TV Soti.

A renuntat la televiziune pentru o cariera in presa scrisa, unde a fost corespondent special al cotidianului ZIUA, timp de mai multi ani.

In 2002, Mara Banica isi trece in CV revenirea in televiziune, sub conducerea lui Ion Cristoiu, la Realitatea TV. Lucreaza apoi la National TV, corespondent special. In 2007, pleaca la proiectul Kanal D unde ramane pana in 2009, cand cariera sa in stiri se sfarseste.

Mara Banica alege un alt drum si practic este una dintre ziaristele  care au devint cunoscut de marele public peste noapte, in urma unor scandaluri mondene.

Emisiuni gen Un show Pacatos sau Acces Direct o transforma pe jurnalista-corespondent de razboi intr-o vedeta a stirilor mondene de scandal.

Sursa: romaniaazi.net

 

CITEȘTE ȘI