MARIA GHIORGHIU BAGĂ, DIN NOU, SPAIMA ÎN ROMÂNI. “ESTE FOARTE POSIBIL SĂ…” PREVIZIUNE ÎNFRICOȘĂTOARE

Maria Ghiorghiu, cea care a prezis tragedia de la Colectiv, vine cu noi premoniţii grele. A publicat, recent, pe blogul personal un mesaj teribil. Clarvăzătoarea susține că ar urma o epidemie și o pandemie cu consecințe grave.

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea așa: Voia Lui Dumnezeu ! Hepatitele seceră vieți. Dragii mei, iată cum îngăduie Bunul Dumnezeu și astfel de situații grele și dureroase.
Este foarte posibil dragilor, ca să auzim de o Epidemie de Hepatite sau chiar de o Pandemie a Virusului Hepatitelor de tot felul. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ,ca să ne ferească de astfel de boli cumplite care seceră vieți.

Să fim buni și milostivi să dăruim dragoste semenilor noștri și să iertăm ca să fim iertați, dragilor. Cu dragoste, Maria”, este mesajul pe care l-a transmis prezicătoarea.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare
Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

CITEȘTE ȘI