Maria Ghiorghiu, veste bună pentru toți românii: „Pandemia se va potoli…”

Deși toată lumea se așteaptă la un vârf al epidemiei de coronavirus în România, așa cum au anunțat autoritățile, Maria Ghiorghiu susține că acest lucru nu se va mai întâmpla și nu mai trebuie, sub nicio formă, să stăm cu frica acestor zile grele.

Celebra clarvăzătoare susține că nu mai trebuie să ne temem și că acest val al epidemiei nu se va mai înregistra în România. Cu toate acestea, Maria Ghiorghiu îi îndeamnă pe oameni să aibă răbdare și să stea liniștiți până când starea de urgență va fi ridicată, pe data de 15 mai.

„În această dimineaţă m-a trezit un glas care spunea ceva ce ne dorim cu toţii ca s-auzim.
Glasul spunea aşa:

«Pandemia!
Gata, tulburarea Pandemiei s-a potolit!»
Aşadar, dragii mei, iată că Pandemia se va potoli. Nu mai trebuie să stăm cu frica-n sân că va urca aşa precum auzim în toată mass-media că se aşteaptă un vârf, un punct culminant. Nu va exista aşa ceva. Nu acum cu acest val şi să sperăm că nu se vor adeveri scenariile unor persoane care vor cu adevărat să vadă cum e în apocalipsa pandemiei şi ne spun că în toamna va urmă alt val şi mai rău.

Gata cu scenariile, v-aţi înşelat domnilor în privinţa PANDEMIEI în România!
V-am spus că DUMNEZEU şi Maica Domnului apăra Raiul Său de pe Pământ; nu ţine cont de scenariile oamenilor!

Aşadar, dragii mei, să ne bucurăm în inima şi-n sufletul nostru şi să mulţumim Domnului şi Maicii Domnului că Rugăciunile noastre au fost auzite. Va trebui să aşteptăm în tăcere şi cu multă răbdare ridicarea STĂRII de URGENŢĂ în ROMÂNIA, ca apoi să ne putem bucura de libertatea dinaintea CORONAVIRUSULUI”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More