Mărturia șocantă a unei paciente internată la spitalul din Suceava: Nu ieși viu de aici!

O femeie internată la spitalul de Urgență Suceava a făcut mărturisiri șocante despre modul în care sunt tratați bolnavii internați. Pacienta susține că cei internați nu primesc mâncare și nu sunt informați despre starea lor de sănătate.

„Nici apă nu avem aici. Nu mâncasem nici ieri, că nu pot mânca și aseară nimic, nici apă.Ne-au dat două pastile.(..).Testarea zice că vine în 24 de ore, dar testarea durează și o săptămână.(…)Nu ai cum să ieși viu de aici!”

Pacienți internați în aceeași încăpere cu cei infectați cu coronavirus
Femeia susține că a fost internată în aceeași cameră unde erau internate alte persoane infectate cu coronavirus, deși ei, cadrele medicale i-au spus că nu este confirmată.

Mai mult, pacienta a fost internată alături de fiica sa și a a declarat că nu au fost vizitate sau consultate de niciun medic specialist.

„Nimeni nu te bagă în seamă. Intri aici, nu știi dacă ieși. Nimeni nu face nimic. Nu a venit un medic să ne vadă. Nu știu care e asistenta, care e infirmiera. Toate sunt îmbracate și arată la fel. Sunt depășite de situație. Eu le întreb, spun – nu știu, nu știu. Dacă au dat o pastilă repede, pe ascuns, la doamna cadru medical si mi-a zis că nu mai este, nu mai este în farmacie„, a mai spus pacienta.

Infernul prin care trec pacienții spitalului Suceava
Potrivit Digi24, deși oamenii au mers de urgență la Spitalul de Urgență Suceava, aceștia sunt ținuți mai mulți într-o singură cameră, fiecare având probleme diferite, ba chiar sunr persoane confirmate cu COVID-19.

Femeia care a mers la spital alături de fiica și soțul său, având semnele coronavirusului, nu au primit nici până în momentul de față răspunsuri despre problemele lor de sănătate.

Chiar dacă pacienții le cer medicamente sau calmante asistentelor, precizează femeia, acestea nu le bagă în seamă și merg mai departe fără să se ocupe de sănătatea lor.

CITEȘTE ȘI