Mărturisirea sinceră a Serenei Williams după ce a fost învinsă de Simona Halep.

Simona Halep a reușit, ieri, să câștige pentru prima dată Wimbledon-ul. Tenismena a învins-o pe celebra Serena Williams într-un meci „spectaculos”, după au comentat toți specialiștii. De altfel, chiar Serena a recunoscut valoarea româncei și efortul depus pe teren.

Mărturisirea sinceră a Serenei Williams

În interviul acordat imediat după anunțul câștigătoarei, Serena Williams a recunoscut că Simona  a avut un joc extraordinar și că eforturile ei au dat roade. ”Da, chiar a jucat nebunește. Felicitări, Simona! De ori câte ori un jucător face un meci atât de uimitor, trebuie să-i dai credit, așa că felicitări pentru efortul colosal depus.”, a comentat Serena despre performanța româncei.

Serena a menționat și că scorul meciului n-a dezamăgit-o și că promite să-și ia revanșa pe terenul de tenis. A fost un turneu cu adevărat nemaipomenit pentru mine. Sunt foarte fericită că am reușit să ajung atât de departe”. „Este cu siguranță dezamăgitor, dar eu nu pot să mă simt dezamăgită. Am atât de multe lucruri pe care le aștept cu nerăbdare – abia am început, așa că abia aștept să văd ce urmează”, a mai spus Serena.

Reacția dezamăgită a soțului Serenei Williams

Pe tot parcursul acestui interviu s-au difuzat imagini și cu familia Serenei Williams, care o sprijinea din tribună. Printre aceștia se număra, desigur, și soțul sportivei, Alexis Ohanian, fondatorul Reddit. Acesta părea dezamăgit de cum s-a sfârșit meciul dintre soția sa și sportiva de origine română.

Alexis Ohanian, dezamăgit de rezultat

Citește și  Cu ce bolid de sute de mii de euro a plecat Simona Halep de la Aeroportul Otopeni. Ce surpriza i-a facut Ion Tiriac

Pe de altă parte, Ducesa de Sussex, bună prietenă cu sportiva americană, a urmărit cu sufletul la gură partida, dar și discursul Serenei Williams. Meghan și-a susținut prietena și a încurajat-o, știind că a fost un an greu pentru aceasta. Vizibil emoționată, Ducesa de Sussex a aplaudat-o neîncetat și a felicitat-o la sfârșitul partidei.

CITEȘTE ȘI