Medic roman despre evacuarea de la Foisor: “Domnule ministru Harababura”

Medic Roman Despre Evacuarea De La Foisor: “domnule Ministru Harababura”

Unul dintre cei mai cunoscuti medici psihiatri din Romania, Gabriel Diaconu, spune ca ii „crapa obrazul de rusine” in fata imaginilor cu evacuarea pacientilor de la Spitalul „Foisor”, pentru ca nu exista respect pentru demnitatea umana. „Felicitari, domnule ministru Harababura”, spune el.

“Felicitari, domnule ministru Harababura,

Si sa fiti sanatos. Fix la fel de sanatos ca bolnavii evacuati in seara asta de la spitalul Foisor

Apreciază pentru mai multe informații utile !

N-am crezut, vreodata, ca am sa vad astfel de scene in Romania. Imi crapa obrazul de rusine, nu ma indoiesc ca toti medicii de la spitalul Foisor sunt egalmente indignati. Decizia asta este o imixtiune in actul medical. Putea foarte bine facuta relocarea pacientilor treptat, cumsecade, din timp.

Unde e respectul pentru demnitatea umana aici?

Sunt oameni in durere, cu patologie osoasa. Cand au devenit ei mai putin oameni cu mai putine drepturi? Constitutional statul roman le garanteaza dreptul la sanatate. Ministerul sanatatii faciliteaza accesul sa sanatate. Dar asa? Iar plimbam oameni cu sacul, cu locul din spate al masinii personale?

E absolut ridicol. Stiati ca ajungem aici. Stiati ca lucrurile progreseaza nefast. Nici macar nu puteti invoca ineptia ori prostia. Nu mai sunt trei saptamani, sunt 4 luni de mandat.
Rusine sa va fie. Ati scos bolnavi in strada, bolnavi care venisera de nevoie la specialist. Si care acum nu vor sti, poate, ce sa faca sau incotro sa o ia.
Zero triaj, nicio compasiune fata de suferinta. Sunteti niste imbecili, domnule Voiculescu. Atat.”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !