Mesaj sfasietor transmis de mama concurentului „Romanii au talent”, care si-a luat viata

Mesaj sfasietor transmis de mama concurentului „Romanii au talent”. Mama concurentului de la „Romanii au talent”, Catalin Caragea, care si-a luat viata in locuinta sa din Chisinau, face marturisiri sfasietoare.

Solistul trupei 7Klase, Catalin Caragea, unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Romanii au Talent, si-a luat viata in luna martie, la varsta de 22 de ani. Disparitia sa a lasat in urma lui multa durere, chiar si printre juratii emisiunii de la Pro TV.

Din spusele prietenilor lui, Catalin Caragea ar fi suferit de depresie si, intr-un moment de ratacire si-a pus capat zilelor.

Familia sa era blocata peste hotare, din cauza pandemiei de COVID-19.

Dupa 3 luni, mama lui Catalin Caragea transmite un mesaj sfasietor

„Au trecut 3 luni de cand nu mai esti cu noi…3 luni cumplite de chin si suferinta…

Regretam ca, in perioada in care am fost nevoiti sa acceptam trecerea subita in nefiinta a copilului nostru, Catalin Caragea, s-au facut multe speculatii la acest subiect. Pierderea copilului, pentru un parinte este un proces chinuitor, insuportabil atat fizic, cat si moral, prin care nu dorim nimanui, dar absolut nimanui sa treaca…

Or voi, ziaristii, trebuie sa Va documentati sursele!

Avem viziunea noastra cu privire la cele intamplate, pentru ca discutam permanent cu Catalin, in fiecare zi, insa in amintirea copilului nostru, preferam sa ne abtinem de la dezvaluiri publice.”, a spus mama lui Catalin Caragea.

Mama lui Catalin Caragea:

„Totusi, reiteram ca Catalin a fost un copil fericit, care a crescut alaturi de mama si surioara lui pana la varsta de 22 de ani, cand impreuna am decis sa-si inceapa viata independenta.

I-am descoperit talentul inca de mic copil, iar la varsta de 5 anisori canta, deja cu multa ardoare de pe scena ”Palatului de cultura” din localitatea Malcoci, r-l Ialoveni.Ii placea foarte mult sa cante si participa la gradinita, apoi la scoala la toate concursurile muzicale si serbari..Canta de dimineata pana in seara, peste tot…si asta il facea fericit…De mic,deja intelegea, ca muzica este totul pentru el.

Am fost o familie obisnuita de intelectuali (pedagogi), cu credinta in Dumnezeu. Ca multe alte zeci de mii de familii din Moldova, ne confruntam, la inceput,cu probleme financiare. Astfel, tatal lui Catalin a fost nevoit, cu 20 de ani in urma, sa plece in strainatate pentru a sustine familia financiar, inclusiv pentru ca copiii sa se dezvolte multilateral.Si desigur, copiii au fost crescuti si educati mai mult de mine,adica de mama,cu multa atentie, dragoste si responsabitate.Catalin, fiind si primul nepotel la bunei,era foarte iubit de ei,astfel in zilele libere si la sarbatori petreceam timpul impreuna cu ei.

Din pacate, la fel ca pe alte mii de familii, distanta si timpul ne-au instrainat pe mine si sot. Insa, am fost onesti unul fata de altul si ceva timp in urma am divortat mentinand, pana in prezent, o relatie normala si matura. Astfel, copiii nu au fost tare afectati de aceasta despartire, deoarece erau obisnuiti sa-si vada tatal rar, si noi am continuat sa locuim in 3 (eu, Catalin si Madalina), la fel ca inainte, in aceeasi casa, cu aceleasi conditii in Chisinau.”, a mai spus Aurelia Deliu, mama solistului.

Mama lui Catalin Caragea lamureste lucrurile

„Nu este adevarat, ca Catalin a avut o copilarie nefericita, ca a fost lipsit de afectiune, atentie sau dragoste parinteasca si ca a fost lasat pe seama bunicilor de mic copil – Catalin a fost adorat de bunei,dar crescut sub supravegherea mea, a mamei, fiind una dintre cele mai dragi fiinte din viata mea.

-Nu este adevarat, ca avea probleme financiare si nu avea surse de existenta – nu avea stabilitatea financiara pe care si-o dorea, ca oricare tanar de varsta lui, insa l-am ajutat intotdeauna cum am putut mai bine;

– Nu este adevarat ca era introvert – era deschis, sociabil si cu simtul umorului;

– Nu este adevarat ca era rebel, l-am educat, insa, sa fie o persoana demna, care stia sa-si apere pozitia/viziunea, de altfel cum sunt si eu..;

– Nu este adevarat ca ”i-am taiat aripile” – i-am sustinut intotdeauna visul, astfel a absolvit doua scoli muzicale (canto si chitara si pian), or activitatea lui profesionala a fost intotdeauna legata de muzica, iar anul acesta si-a propus sa intre la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice;

-Nu este adevarat ca a fost un adolescent problematic, cu inclinatii suicidale. Nu este adevarat!!! A avut o adolescenta cu trasaturi caracteristice acelei varste, ca toti adolescentii.

Toti cei, care l-au cunoscut pe Catalin stiu ca toate acestea nu reprezinta adevarul, dar din pacate tac!

Prin urmare, rugamintea noastra este sa nu se faca, in continuare, insinuari si presupuneri la cele intamplate pentru, ca ele dor. Suntem un popor bun! Nu permiteti curiozitatii dvs. sa prevaleze asupra ratiunii si bunului simt!

Am facut ce am putut mai bine pentru copiii nostri insa, oricum, suntem plini de remuscari si regrete…Gandul ne este ocupat necontenit cu siruri de intrebari, fara raspunsuri… Vise spulberate…Nu vom trece niciodata peste aceasta pierdere, speram doar, sa invatam sa traim cu ea, deaceea Va imploram sa nu ne mai tachinati si D-stra!

Sustineti ideile bune, in amintirea lui, si evitati speculatiile. El nu mai este printre noi, ca sa se poata apara…

Va dorim multa sanatate si aveti grija cui incredintati copiii!”,a mai spus mama lui Catalin Caragea.

CITEȘTE ȘI