Mesajul unei asistente de pe ambulanță a stârnit reacții uimitoare pe internet O cheamă Ioana și le-a închis gura tuturor: „Faci și tu ceva bani?”

Mesajul unei asistente de pe ambulanță a creat reacții uimitoare în mediul virtual. O cheamă Ioana, locuiește în București și le-a răspuns tututor celor care au întrebat-o de ce a ales să practice această meserie.

Pentru toți cei care au criticat-o, mesajul tinerei ar putea fi o adevărată lecție de viață. Ioana își iubește meseria și le-a spus tuturor ce presupune ea.

Iată mesajul Ioanei postat pe o rețea socială:

„Salut ! Io, pe numele dă botez mi-s Ioana. De doi ani de zile, în loc să-mi sparg banii și ficatul prin cluburi, sparg idei preconcepute și-mi dau mie mai multe șanse printre eroi. În acești doi ani am primit de sute de ori următoarele întrebări :
” – Faci și tu ceva bani?”
” – Altă treabă nu ai ? ”
” – La ce te ajută să muncești 12 ore fără pauză, doar ca să le fie altora mai bine ?”
” – Ce treabă are ambulanța cu teatrul ? ”
și pentru a mia oară… ” – La ce te duci dacă nu te plătește, măcar acolo așa de o cafea ?!”
Hai să vă zic cum stă treaba.
Din punctul meu de vedere, dacă ceva te atrage și-ți place de mori… just DO IT. Doi la mână, eu câștig aici lucruri care nu pot fi cumpărate cu banii ăia ” de cafea ” Nu vă dați seama cât cântărește o strângere de mănă a unui pacient care nu poate vorbi pentru că-și ține lacrimile-n frâu. Sunt niște lucruri dincolo de ce poți să-ți imaginezi așa din postura de civil.
Și nu în ultimul rând, eu la ambulanță mă simt ca acasă, și casa asta nu ține de loc. Ține de oameni și fapte REALE.
Hai să învățăm că nu totul e pe bani, că un om în plus la un eveniment major este AUR, și că mâinile mele care ajută la transportarea pacientului prin zăpadă de un metru, pe un drum impracticabil, la minus 20 de grade, fac mai mult decât dacă le folosesc la ținutul sticlei de jager. Ca idee, hai să fim de folos, cumva….”, a scris Ioana pe pagina sa personală de socializare.

Sursa http://www.actualitati.biz/

CITEȘTE ȘI