Mesajul unui român întors în țară, după 10 ani de Germania: ”Români din diaspora, nu vă întoarceți acasă”

A stat 10 ani in Germania si a facut greseala sa se intoarca in tara. Dupa numai cateva luni, vrea sa plece inapoi si da un sfat oricui se gandeste sa revina in tara: „Nu va intoarceti acasa, in Romania! Nu merita sa va investiti banii aici”.

Andrei Beldean, din Alba Iulia, dupa 10 ani de munca in Germania, s-a intors cu ceva bani si a hotarat sa isi deschida o mica afacere in orasul natal.

A deschis o spalatorie auto, dar a fost ingenuncheat de birocratia romaneasca. Pentru o simpla spalatorie auto, scrie stiriactuale.net.

loading...

“Abia am o luna de cand am deschis si deja am avut control de la AN AF care m-au si amendat din prima, m-au descurajat total sa mai angajez persoane si m-au pus pe ganduri sa inchid firma.

Statul roman spune ca sprijina tinerii si pe toti care vin din strainatate sa investeasca in tara. Sprijinul e AN AF-ul pe tine dupa prima luna si nu oricum. Nu avertismente, direct amenzi.

S-au legat de niste chitantiere de care nici contabilul nu stia ca nu avem voie sa le folosim”, a povestit Adrian, pentru Ziarul Unirea.

“Intentionam sa mai deschid si o cafenea, dar ma descurajeaza statul roman care nu ne ajuta sa mergem pe calea cea dreapta si ne amendeaza aspru.

Ma gandesc sa vand tot ce am in Romania si sa merg sa investesc in Germania unde mi se ofera toate conditiile pentru a munci, a trai si a ma bucura de viata”, mai spune tanarul dezamagit.

„Romani din diaspora nu va intoarceti acasa, in Romania! Nu merita sa va investiti banii aici. Tarile europene sunt mult mai bune pentru a investi si a deschide o afacere.”

Citeste si despre..
Atunci când cumpărați pastă de dinți, dați atenție culorii pătratului de pe tub!

O pastă de dinți bună nu numai că curăță dinții, îi menține sănătoși și împrospătează respirația, dar este și sigură pentru organism. Se pare că nu toate pastele de dinți sunt inofensive pentru noi oamenii. Producătorii necinstiți ne pot păcăli, prin vânzarea pastei de dinți din ingrediente de calitate scăzută.

Să vedem cum puteți determina calitatea pastei de dinți.

Pe fiecare tub există pătrate de diferite culori. Iată ce semnificație au:

–Pătratul verde indică faptul că la fabricare s-au utilizat componente naturale. Acest lucru este valabil și pentru produsele cosmetice.

–Pătratul albastru indică faptul că pasta conține atât componente naturale, cât și chimice.

–Pătratul roșu arată că pasta conține mai multe substanțe chimice. Este interzis să o înghițiți.

–Pătratul negru indică o compoziție ce conține doar chimicale. Acest tub este cel mai periculos dintre toate.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More