Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași, a fost infectat cu noul coronavirus – EXCLUSIV/ UPDATE

Primarul Mihai Chirica a fost depistat cu noul coronavirus. Acesta este asimptomatic, starea sa de sănătate fiind una bună, a declarat edilul vineri, 9 octombrie 2020.

„Într-adevăr s-a confirmat. În urma efectuării testului pentru coronavirus sunt pozitiv. Sunt asimptomatic, mă simt foarte bine. Soţia s-a testat şi ea, rezultatul fiind negativ”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi.

„Dragi ieșeni,
Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contactat noul coronavirus.
Vă anunț că m-am izolat , ma simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar , coleg cu care ma voi consulta permanent.
Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.
Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-va de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar .
Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a edilului.

Primarul Mihai Chirica, declaraţii de ultimă oră despre cazurile de COVID-19 din Primăria Iași
Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi a avut o reacţie de ultimă oră în legătură cu cazurile de COVID-19 din Primăria Iaşi. Într-o declaraţie făcută, edilul a explicat că în aceste momente cazurile de îmbolnăvire au fost izolate şi că funcţionalitatea administraţiei nu este pusă în pericol.

Procentul cazurilor de infectare cu COVID-19 este unul redus în primărie dacă e să ţinem cont de numărul de angajaţi, susţine Mihai Chirica.

ARTICOLE