Mihai Morar, decizie radicală în plină criză de coronavirus. Ce a anunțat prezentatorul

Mihai Morar este una dintre cele mai longevive, dar și plăcute prezențe de pe micile ecrane. Puțini știu, însă, că acesta este și proprietarul unei cafenele din Capitală. În aceste vremuri, în care România este lovită de pandemia de coronavirus, vedeta TV a luat o decizie radicală în ceea ce privește afacerea lui.

Anunțul făcut de Mihai Morar în plină pandemie de coronavirus

După ce a urmărit ce se întâmplă în România în ultimele zile, și a ascultat îndemnul autorităților, Mihai Morar a decis că e timpul să ia o decizie radicală în ceea ce privește cafeneaua pe care o deține. Vedeta TV a anunțat pe contul de Facebook că a decis să suspende activitatea cafenelei sale pe o perioadă nedeterminată, spre siguranța angajaților și clienților săi.

”De la zi la zi erau tot mai puțini clienți, îi serveam în pahare din plastic, pe terasă, păstram distanța regulamentară, țineam ușa deschisă, dar este vorba acum despre sănătatea mea și a angajaților, a familiilor noastre”, a precizat Mihai Morar, potrivit Click!. De altfel, acesta a lăsat și un mesaj emoționant pe geam: ”Vremea grea se va termina cu o cafea bună!”.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More