Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 24 septembrie 2023. Vesti amestecate pentru zodii, mai mult rele decat bune. Doar cinci zodii trec testul

Horoscop rune pana pe 24 septembrie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Berbec

Pentru berbec avem cartea Furtuna. O situatie care nu-i convine si il poate bulversa pe berbec. Nu este bine pentru ca apare furie, orgoliul este ranit, starea de tensiune este mare si de aici pot aparea dispute.

Cu alte cuvinte, berbecilor, cautati pe cat posibil saptamana viitoare sa va temperati iesirile, indiferent de ce natura ar fi, nu lasati sa va cuprinda furia.

Taur

Negru, o carte dificila si negativa deoarece simbolizeaza sfarsitul unei situatii ambigua, dar in care absolut o transformare se impune.

Daca faceti transformarea, transformandu-va si pe voi si pe cei din jur cu vorbe bune si cu ganduri bune, aveti sfarsitul unui esec care putea fi iminent.

Gemeni

Galben, este o carte pozitiva, care, pentru ei simbolizeaza renasterea, reinnoirea si au un sens benefic al tuturor lucrurilor.

Va puteti salva dintr-o situatie dificila si bucuria mare este ca in casa voastra sau la locul de munca, cineva, pe care nu l-ati mai vazut demult, revine.

Rac

Cartea Orizontul. Este o carte foarte buna, inseamna un echilibru bun. Deveniti stapan pe situatie si faceti, cu siguranta, pasi in dragoste, cuceriri pasionale pentru cei necasatoriti. Puteti avea sansa unei excursii in afara, cumparata de voi sau un schimb de experienta trimisi de serviciu.

Aveti sanse de reusite, succes si veti semna un contract foarte benefic voua.

Leu

Rosu. Cartea pozitiva care simbolizeaza o energie bine canalizata. De saptamana viitoare vine cu noi forte, energii superioare. Aveti forta activa si dominati situatia.

Se anunta reusita in casa leilor.

Fecioara

Cosmos. Cartea excelenta care simbolizeaza reusita si va atentioneaza ca este momentul cand va trebui sa luati fraiele in mana si sa actionati.

Nu va faceti probleme, veti reusi, iar reusita va fi exceptionala. Va fi si deznodamantul fericit al unei situatii care va crea destul de multe semne de intrebare.

Balanta

Raul. O carte negativa ce simbolizeaza iluziile, rea credinta, un abandon, o tradare si deveniti prizonierul unei situatii neputand face mare lucru pentru un moment.

Atentie ce oameni aveti in jurul vostru care va pot abandona cand aveti cea mai mare nevoie. Este ceasul desteptator care ii trezeste la realitate, sa nu mai viseze.

Scorpion

Piscul. Carte neutra care simbolizeaza demararea unei actiuni, noi inceputuri. Veti cunoaste o persoana tanara, barbat sau femeie, in functie de cei care sunt in culpa. Trebuie sa incercati sa aveti si compatibilitate pentru ca aici voi va veti lansa cu parerile voastre.

Aveti grija cum actionati cu persoane cu care intrati in contact.

Sagetator

Bulgarele de foc. Carte pozitiva care te obliga sa te misti rapid pentru o schimbare de situatie benefica.

Ai parte de multe deplasari, dar acestea, pe scurta sau lunga durata, sansa este de partea voastra.

Capricorn

Semiluna. Carte neutra indicand ca in curand va trebui sa faceti o alegere, dar sunteti ezitanti, aveti ceva indoiala, mai exista si o dualitate in gandirea voastra, multa neliniste datorita unei rivalitati si trebuie foarte atent sa reflectati inainte de a actiona.

Varsator

Ovalul. O carte neutra, pozitiva, care atentioneaza ca fecunditatea dumneavoastra este foarte mare, iar receptivitatea, gentiletea si dragostea fata de persoane va obliga sa aveti grija ce vorbiti ca sunt secrete nedezvaluite mai ales de fecunditate.

S-ar putea sa vreti sa mintiti, fetele mai tinere, sa nu vreti sa deveniti mamici si de aici veti fi obligati la situatii extreme din partea familiei.

Pesti

Cenusiu. Carte neutra ce simbolizeaza timpul, intelepciunea pe care o aveti, linistea pe care trebuie sa o dea singuratatea.

Incercati sa stati pe langa persoane mai in varsta, parinti, bunici sau alte persoane care au niste cunostinte extraordinare in toate domeniile si care sunt si seriosi.

CITEȘTE ȘI