Mihăită Neșu, a fost fotografiat fără scaunul cu rotile, Felicitari !. Imaginea imediat a strans mii aprecieri pe Facebook

La aproape șapte ani de la accidentul grav suferit în timpul unui antrenament, fostul fotbalist Mihai Neșu ne oferă din nou o lecție impresionantă de viață! Mihai Nesu si-a surprins apropiatii si toti cei care il admira, dupa ce a aparut intr-o serie de fotografii fara scaunul cu rotile!

Vezi foto la finalul articolului

Mihai Neșu se simte din ce în ce mai bine, și asta o si arată! Fostul fotbalist a acceptat să apară în calendarul steliștilor. El a renunțat la scaunul cu rotile, iar imaginea în care apare într-un fotoliu, postată pe pagina de Facebook dedicată lui, a strâns sute de aprecieri!

În urma unui accident stupid petrecut în 10 mai 2010 la antrenamentul echipei Utrecht, Mihai Neşu a rămas paralizat de la gât în jos. De atunci, viața lui s-a schibat complet! Mihai și-a încheiat demn cariera de fotbalist și a a creat o fundaţie prin care sprijină oamenii aflaţi în situaţia lui.

Se mai citeste si: Video: Abuz în plină stradă la Paşcani, nimeni nu mişcă un deget. Doi tineri filmează şi râd: „Femeia e virgină şi se teme”

„Viața mea este o bucurie extraordinară!”

„Accidentul pe care l-am avut mi-a adus niște oameni extraordinari în jurul meu, m-a apropiat foarte mult de sora mea. Apoi, am și niște oameni extraordinari, tineri, care au grijă de mine și de fundație.

hiar dacă accidentul este ceva neplăcut, viața mea de acum este o bucurie extraordinară! Particip la lucrurile deosebite pe care oamenii de la fundație le fac. Fac terapie cu copiii și ne bucurăm împreună de fiecare progres pe care îl fac”, a spus Mihăiță Neșu intr-un interviu recent,  Antena3.ro.

Recomandat pentru tine: Ieri Accident cumplit de autocar! 10 persoane și-au pierdut viața, peste 20 sunt rănite

FOTO:

Sursa foto: Facebook Uniti Pentru Mihai

 

CITEȘTE ȘI