Mii de studii demonstrează clar că medicina naturistă chinezească poate vindeca mai multe cazuri de cancer decât tratamentul convențional! De ce este ignorată?

Universitatea din Australia de Vest din Sydney si Universitatea de Medicina Chinezeasca din Beijing au efectuat recent o analiza cuprinzatoare a miilor de studii pe sute de mii de pacienti cu cancer, care au dovedit inca o data ca medicina naturista chinezeasca constituie, intr-adevar, un tratament viabil pentru aproape toate cazurile de cancer.

Cercetatorii au analizat toate cazurile de cancer de plamani, ficat, stomac, sani, esofag, colon, rect si gat. Cancerul de san a fost al patrulea cel mai studiat din toate cazurile de cancer.

Cercetatorii au analizat si evaluat 2964 de studii clinice umane, care au implicat 253.434 de pacienti cu cancer. In 90% din studiile clinice, a fost folosit medicamente pe baza de plante din China. Cu toate acestea, 72% dintre aceste cazuri au folosit o combinatie de tratament alopat conventional si Medicina Traditionala Chinezeasca (MTC). 28% au folosit MTC in mod exclusiv, fiind considerate cazuri experimentale.

Dintre pacientii cu cancer, 64% au fost tratati cu o combinatie de tratament alopat conventional si MTC. Restul de pacienti cu cancer au primit MTC exclusiv. Cu toate acestea, aproximativ jumatate din acesti ultimi pacienti au primit tratament conventional alopat in trecut.

Rezultatele medicinii traditionale chinezesti au fost impresionante si de necontestat. In baza a 1.015 studii, un procent covarsitor de 85% dintre participanti au raportat o scadere a simptomelor de cancer, in special durerea. In mod semnificativ, prin suplimentarea a 883 de studii, a rezultat o crestere cu 70% a ratelor de supravietuire, precum si o reducere de 38% a dimensiunii tumorii, o imbunatatire de 28% a calitatii vietii, o reducere de 19% a recidivelor si, in final, o reducere cu 7% a complicatiilor.

Un studiu anterior mai mic a fost realizat de catre Centrul National Norvegian de Cercetare in Medicina Complementara si Alternativa, in colaborare cu Universitatea de Medicina Chinezeasca din Beijing. Cercetarea a inclus 716 de studii si 1198 de pacienti cu cancer cu urmatoarele tipuri de cancer: leucemie, cancer de stomac, cancer la ficat sau cancer esofagian. Din nou, rezultatele au fost impresionante pentru MTC; 98,5% dintre participantii la studiu care au utilizat MTC au raportat o reducere cu 85% a simptomelor.

Un alt studiu mult mai mare a fost realizat de cercetatorii de la Universitatea de Medicina Chinezeasca din Beijing si a inclus 1217 de studii clinice efectuate intre 1958-2011, avand 92.945 de pacienti. Aproximativ 66% dintre pacienti au folosit exclusiv MTC, iar 34% au folosit atat MTC, cat si tratamentul conventional al cancerului.

Marea majoritate a pacientilor ce au folosit MTC (95%) a utilizat doar un singur tip de medicament pe baza de plante, care, de obicei, inseamna o formula bazata in mod traditional pe o combinatie precisa de plante individuale care lucreaza impreuna pentru a restabili homeostazia. Si acest studiu a ajuns la concluzia ca pacientii ce au folosit MTC au prezentat o reducere a simptomelor cu 88% si o crestere a ratei de supravietuire cu 73%.

Dupa mii de studii stiintifice, care implica sute de mii de pacienti cu cancer, s-a demonstrat clar ca medicina traditionala chinezeasca imbunatateste masiv vindecarea multor boli, inclusiv cancerul. Cu toate acestea, exista multi medici occidentali alopati, care influentati de companiile farmaceutice, de mass-media, de educatie si de influenta birocratica, mentin monopolul medical de sute de miliarde de dolari al corporatiilor farmaceutice, afirmand ca medicina traditionala chinezeasca ofera doar… efecte placebo! Jenant!

CITEȘTE ȘI