ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Mioara Roman, de urgență la spital! Mama Oanei Roman are grave probleme de sănătate

Oana Roman este tristă, după ce mama sa a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate. Conform spynews.ro, aceasta a ajuns la Spitalul Floreasca în după amiaza zilei de 3 iunie, după ce s-a simțit rău.

Mioara Roman, de urgență la spital!

Și în luna martie, Mioara Roman a fost internată în spital pentru o zi pentru a face unele investigații. Fosta soție a lui Petre Roman nu s-a simțit bine și a avut nevoie să își facă analize amănunțite. Chiar fiica sa, Oana Roman, oferea detalii despre ce s-a întâmplat în urmă cu trei luni:

„Azi am dus-o pe mama la spital pentru a-i face analize. O să îi facă o internare de o zi ca să îi facă nişte analize şi investigaţii pentru că nu se simţea foarte bine”, a explicat Oana Roman.

‘Mama este ok. Are de luat un pumn de medicamente, pentru că are așa câte un pic din fiecare. Nu are o afecțiune anume gravă, dar și un început de diabet, și un pic la tiroidă, și un pic la aia și la aia…

Și trebuie să ia destule pastile, dar altfel este ok. Merg în vizită la ea, vine în vizită la noi destul de des. Este ok. A trebuit să se mute iar.

Îți imaginezi ce înseamnă pentru un om la 78 de ani să se mute din nou. A fost o traumă, încă o traumă nemeritată de altfel. S-a mutat într-un apartament foarte frumos, iar astăzi mi-a spus că în sfârșit s-a acomodat’, declara Oana Roman pentru VIVA! în urmă cu puțin timp.

ARTICOLE