Mirela Vaida și mama ei, două picături de apă! Prima imagine cu mama vedetei

Mirela Vaida a făcut publică o fotografie cu femeia care i-a dat viață și a crescut-o. Mama Mirelei Vaida este una din sărbătoritele zilei, motiv pentru care artista și prezentatoarea TV i-a făcut o urare publică.
Internauții nu au putut să nu remarce frumusețea mamei Mirelei, dar mai ales, asemănarea dintre cele două.

„La mulți ani Constantini și Elene! La mulți ani, mama!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

fara descriere

„La mulți ani cu sănătate mamei? Pare sora ta…pe jumătatea ta, doar că e blondă. În rest, șarmul și frumusețea sunt efectiv gemene”, „Ce mult îi semeni! Foarte frumoasă!”, „La mulți ani! Acum înțeleg de ce ești așa frumoasă”, au fost câteva din comentariile primite.

Mirela Vaida a născut anul acesta cel de-al treilea copil

Mirela Boureanu Vaida a născut un băiețel acum o lună. Vaida are doi băieți și o fetiță, iar astăzi a apărut în direct pentru prima oară după ce a devenit a treia oară mămică.

„Lumea nu mă mai întreabă ce faci, acum mă întreabă cum ești. Mai am de dat jos vreo 6 kilograme. Dar nu mă plâng, l-aș mânia pe Dumnezeu! De fapt, mă plâng!”, a declarat Mirela Vaida la Teo Show.

„Tudor a luat deja 1,5 kilograme, îi merge bine! De multe ori e cu cântec, e greu să faci față celor 3 copii!”, a explicat ea.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More