Misterul celor doua oceane se intalnesc dar nu se amesteca

Apa cea mai deschisa la culoare este rezultata din topirea ghetarilor, fiind proaspata si saraca in saruri, in timp ce al doilea ocean are o cantitate foarte mare de sare.

De aceea, cele doua oceane au densitati diferite, fapt care face aproape imposibila amestecarea acestora.

Două oceane, Pacific și Artic, se întâlnesc în Golful Alaska, dar niciodată nu se amestecă. Cele două oceane, cu apă de Descoperirea a fost făcută de un fotograf, iar de atunci mii de turiști vizitează Golful Alaska pentru a vedea în realitate delimitarea naturală a celor două oceane.

loading...

Mulți nu înțeleg cum e posibil ca două oceane să nu se amestece și să aibă o delimitare atât de clară. Specialiștii au și un răspuns.

Oamenii de știință spun că apa deschisă la culoare, Oceanul Artic, provine din topirea ghețarilor și este saracă în săruri.

La polul opus de află Oceanul Pacific, cu apă foarte sărată. Specialiștii spun că cele două mase de apă au densități diferite și acesta este motivul pentru care nu se amestecă.

Aceasta stiinta a fost creata de Dumnezeu si cu siguranta exista o explicatie. Insa avem multe lucruri care ne uimesc.

Citeste in continuare si despre..

Cum a anunțat Gabriela Cristea că e însărcinată pentru a doua oară. Burtica e deja vizibilă

Vestea cea mai fericită din viața Gabrielei Cristea se confirmă! Prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” este însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta a anunțat totul în direct la Antena Stars chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani.

În ziua în care a împlinit 44 de ani, Gabriela Cristea a dat vestea cea mare: este însărcinată pentru a doua oară, la doar un an și o lună de când a adus-o pe lume pe Bella Victoria Margot.

 

Zi plină de surprize nu doar pentru vedeta de la Antena Stars, care a sărbătorit împlinirea vârstei de 44 de ani în direct, ci și pentru telespectatori, căci Gabriela a anunțat într-un mod inedit că va fi mamă din nou. Deși nu mai sperau că vor mai avea șansa de a fi părinți pentru a doua oară, Tavi Clonda și Gabi Cristea nu-și mai încap în piele de fericire, mai ales că s-au chinuit ceva timp pentru a o avea pe Victoria.

Prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” și-a arătat burtica la tv și a anunțat pe contul ei de Instagram când se va mări familia. „Astăzi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o să ne întregească familia. Tati si mami fac planuri, iar Victoria o să aibă grijă de suri-frățior”, a scris vedeta tv, mesaj alături de care a publicat și o imagine din platou, din emisiunea în care i-a avut ca invitați speciali pe soșul și pe fiica lor.

 

„M-am străduit să-l împachetez, să fie totul bine”, a spus Gabriela în timp ce aducea o cutie imensă în platou, ajutată de soțul său, Tavi Clonda, invitat special în emisiune. În pachetul frumos aranjat erau mai multe baloane galbene de care au fost agățați niște botoșei.

 

Burtica de gravidă a Gabrielei a început să se vadă bine
foto: captură Antena Stars

Sunt chiar de zero luni, dacă stau să mă gândesc (încălțările – n.r.), pentru că da, sunt însărcinată. Azi mi-am pus și o rochie mai strâmtă ca să se vadă. Sunt gravidă de ceva vreme. Victoria este foarte fericită, știe că va fi surioară mai mare. Deocamdată nu știm dacă va fi frățior sau surioară”, a spus, radiind de fericire, Gabriela Cristea.

Citeste mai mult AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More