Monica Anghel a divortat de Andrei in urma cu 13 ani.


Monica Anghel a divortat de Andrei in urma cu 13 ani. Dupa atata vreme, cantareata s-a intalnit cu el si actuala sotie a acestuia. Artista s-a tot incruntat, pana cand fostul ei sot i-a zis asa: ‘Nu-ti…’

Monica Anghel apeleaza la fostul sot pentru interventii estetice. Are incredere uriasa in medicul Andrei Carandino si in actuala partenera de viata a acestuia, asa ca, dupa ce a slabit 25 de kilograme fara sa-si micsoreze stomacul sau sa apeleze la vreo dieta drastica, ci doar urmand un program bine stabilit, a decis ca se va lasa pe mainile lor daca va fi nevoie sa mai schimbe ceva la aspectul ei.

Chiar daca in momentul de fata, dupa cele 25 de kilograme date jos, mai vrea doar sa scape de cativa „colacei’, Monica nu exclude ideea ca, in cazul unei necesitati, sa apeleze si la serviciile unui medic estetician.

Mai am niste kilograme in plus, dar usor, usor o sa dispara si acelea. Important este ca lucrurile sa se intample intr-un moment anume. La mine, ceea ce a declansat aceasta nevoie a fost operatia pe coloana vertebrala pe care am avut-o asta vara, care a fost extraordinar de complicata, am avut pareza 98% pe piciorul drept si atunci, m-am gandit ca este momentul sa fac ceva si sa slabesc. La clinica unde m-am recuperat, am aflat de la prietena mea, Ionela Preda, despre acest program unde ai la dispozitie un nutritionist, care este si endocrinolog, un kinetoterapeut, cu care fac gimnastica, dar o gimnastica controlata, astfel incat sa nu patesc ceva grav, sa nu ma doara spatele, apoi, mai ai la dispozitie un psiholog si un fizioterapeut.

Ea, Ionela, a reusit sa ma faca sa slabesc 25 de kilograme si, evident, ma sustine si in continuare sa mai dau jos cele cateva kilograme pe care doresc eu sa le mai dau jos si dupa aceea sa ma mentin’, ne-a povestit cantareata.

Culmea este ca singurii esteticieni in care are incredere este fostul sot si actuala lui partenera de viata. Desi au divortat in urma cu 13 ani, dupa 11 ani de mariaj, pentru ca amandoiaveau profesii solicitante si nu se mai intelegeau, Monica Anghel si medicul Andrei Carandino par sa fie in prezent foarte buni prieteni.

Eu iti marturisesc ca am fost acum cateva luni la Andrei si Ingrid Carandino, care-mi sunt foarte buni prieteni, sunt medici esteticieni si am incredere deplina in ei. Am si cumparat o fiola de botox si Andrei s-a uitat la mine si mi-a zis sa ma incrunt, am facut in toate felurile, dupa care mi-a zis sa plec, ca nu-mi trebuie asa ceva. O sa vedem. Daca, la un moment dat, o sa mi se nazare sa fac lucrul asta, o sa-l fac’, ne-a mai spus artista.

CITEȘTE ȘI