Monica Gabor, primele declarații despre căsătoria cu Mr. Pink! Când a primit, de fapt, inelul de logodnă

De mai bine de 10 ani, Monica Gabor s-a stabilit în America, acolo unde și-a găsit marea iubire. Fosta doamnă Columbeanu se iubește cu miliardarul asiatic Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo.

Monica Gabor, primele declarații despre căsătoria cu Mr. Pink!

Cei doi au o relație frumoasă, iar în vara lui 2019 s-ar fi căsătorit, în mare secret, la Los Angeles. Monica Gabor și Mr. Pink au făcut cununia civilă, într-un cadru restrâns. La petrecere au participat doar cei doi copii ai lor din căsnicii diferite, Irina Columbeanu, fiica ei, și Anthony, fiul omului de afaceri.

Cel care a dat-o de gol a fost chiar tatăl ei, Emil Gabor. Bărbatul a declarat că fiica lui s-a măritat deja cu iubitul asiatic.

‘Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum’, a dezvăluit Emil Gabor pentru  CIAO.RO.

Înainte de a deveni soție cu acte în regulă, Monica Gabor a oferit un interviu pentru OK! Magazine. Atunci, vedeta povestea cum decurge viața ei în America și când a primit, de fapt, inelul de logodnă de la iubitul ei.

Monica Gabor a primit inelul de logodnă în 2013

‘Inelul mi l-a dat Pink ca pe o promisiune că va avea grijă de mine pentru toată viaţa şi e, cumva, o promisiune făcută mamei mele. Mama tocmai decedase şi pentru el acel moment a fost unul de trezire: „Acum nu o mai ai pe mama ta, aşa că mă simt responsabil şi îi promit mamei tale că voi avea grijă de tine pentru totdeauna“. Pentru mine, e un inel care arată câtă încredere are în mine şi cât de mult mă iubeşte’, a mărturisit Monica Gabor.

Reamintim faptul că mama Monicăi Gabor a încetat din viață în 2013, după ce a fost lovită de o stâncă, la ieșirea din Peștera Polovragi, din județul Gorj. Veronica Bulai se afla în pelerinaj la mânăstirile din zonă.

Soțul ei are bani de îi întoarce cu lopata, dar Monica Gabor a constatat că nu averile îi aduc fericirea: ‘Am renunţat să mă mai intereseze astfel de lucruri, pentru că am realizat că nu asta mi-aduce fericirea. Când am venit, stăteam într-un apartament cu un dormitor, cum spun americanii, şi eram foarte fericită, pentru că nu mă mai agasa nimeni. 

Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi, am făcut-o doar pentru shootingul de azi, sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală’, a mai adăugat Monica Gabor.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More