Monica Tatoiu a scapat de cancer folosind aceasta reteta: „La mine a avut succes!” – Se prepara in casa

Monica Tatoiu a suferit de cancer la san, o maladie despre care se spune ca ucide o femeie la fiecare 14 minute. Femeia de afaceri sustine ca a reusit sa se vindece de aceasta cumplita boala, folosind un remediu naturist recomandat de un preot.

Reteta folosita de Monica Tatoiu pentru a scapa de cancer

Monica Tatoiu a dezvaluit ca reteta consta in 4 grame de laptisor de matca, un kilogram si jumatate de miere de salcam, 300 de grame de polen macinat natural, 200 de mililitri de ser fiziologic si 150 de grame de tinctura de propolis.

Toate ingredientele se amesteca si se lasa la frigider. Pentru rezultate benefice se recomanda o lingura din amestecul rezultat dimineata si una seara pe stomacul gol sau cu ceai.

Reteta asta la mine a avut succes”, a declarat Monica Tatoiu, pentru Gandul. Potrivit acesteia, ingredientele au rolul de a stimula regenerarea organismul afectat de boala. Ele redau corpului capacitatea de a lupta singur.

In ceea ce priveste o opinie medicala, doctorii spun ca acest remediu poate fi utilizat doar ca adjuvant in vindecarea cancerului la san. Amestecul ce are la baza laptisor de matca si miere de salcam poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul aparitiei diferitelor boli degenerative, printre care cancerul, bolile cardiovasculare, hepatice si renale, a precizat, pentru sursa citata, medicul Cristina Mateescu, cercetator stiintiific, membru al Comisiei de Apiterapie APIMONDIA si director al departamentului de apiterapie al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura.

Sursa: bzi.ro

CITEȘTE ȘI