Mor de RAS ! Moldoveanca la Italia.. Vezi cum Vorbeste la Telefon cu un ITALIAN – VIDEO

Limba română ajunge uneori să le dea mari bătăi de cap românilor plecaţi la muncă peste graniţe. Mărturie stă o româncă filmată de un conaţional într-un mijloc de transport în Italia. Femeia discută la telefon cu o prietenă şi vorbeşte jumătate în limba maternă, jumătate în italiană.

„Se intampla foarte des sa auzim prin mijloacele de transport in comun persoane care vorbesc o limba amestecata de romana cu italiana, spaniola sau engleza. Cu siguranta aceste persoane nu au mai mult de 2-3 luni de cand sunt plecate in strainatate, dar pentru ca nu stapaneau nici in tara foarte bine limba materna, bineinteles ca in momentul in care vor auzi si alte limbi straine in capul lor va fi un mare terci!„, spune autorul clipului.

A primit buchetul de flori la munca. Toti colegii știau ca e singura si au început sa bârfească… Apoi au aflat de la cine e si toți au plecat capul. Multi au început sa plângă …Cine trimisese florile:
A primit buchetul de flori la munca. Toti colegii știau ca e singura si au început sa bârfească… Apoi au aflat de la cine e si toți au plecat capul. Multi au început sa plângă …Cine trimisese florile:

O femeie din SUA, al cărei soț a murit în urmă cu doi ani de cancer, a primit de ziua ei un buchet de flori misterior la locul de muncă, iar asta a emoționat milioane de oameni din întreaga lume.

Întâmplarea a fost povestită de o colegă de serviciu a femeii, care a fost atât de impresionată de ceea ce s-a întâmplat încât a vrut să împărtășească povestea cu toată lumea. Iată de la cine era buchetul de flori:

„Am avut ocazia că fiu martora unei povești de dragoste ca în filme. Aceste flori au fost livrate astăzi pentru o colegă de birou. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani. De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el.

Înainte să se stingă, a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el.

Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat, și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo.

Sper ca această poveste să vă lumineze ziua”.

CITEȘTE ȘI