Morosanu, primele declaratii despre divort!

In ultima vreme au existat zvonuri care anuntau ca luptatorul Catalin Morosanu ar divorta de frumoasa lui sotie, Georgiana, iar acum, el a vorbit despre acest subiect delicat care a starnit multa valva in showbizul romanesc.

In timpul declaratiilor, finalistul de la „Ferma. Un nou inceput” a dezvaluit ce decizie incredibila a luat impreuna cu mama fetitei sale, dupa 17 ani de relatie.

Potrivit marturisirilor facute de Catalin Morosanu, el si partenera sa de viata nu au niciun motiv sa divorteze. Mai mult, luptatorul K1 a impartasit o veste extraordinara: „lucreaza” la al doilea copil. In cadrul interviului oferit recent, el a afirmat: „Avem un copil minunat si o sa mai facem inca unul”.

„Suntem impreuna de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amandoi virgini de cand am inceput. Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum a ramas langa mine cand i-am oferit totul. Chiar sunt norocos ca am gasit-o pe sotia mea si frumoasa si eu…

Moartea din Carpati, uita-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a daruit o fetita frumoasa. O cheama Natalis si nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru, stia care este plata, lipsa de acasa, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am facut un copil, o sa mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat si ea 2 facultati, economia si stomatologia, acum lucreaza si ea.

Tot timpul ne-am impins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul si uite asa resusim sa ne impingem si reusim sa fim o familie. Eu respect femeile din doua motive: datorita mamei mele si sotiei mele, pentru ca am vazut ca exista si astfel de femei”, a declarat Catalin Morosanu in cadrul unui interviu acordat pentru „Acces Direct”.

CITEȘTE ȘI