Motivul despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei, infidelitatea? Apropiații susțin că era interesat și de alte femei!

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât păreau un cuplu solid. Iată însă că acum a ieșit la iveală informația că soțul vedetei nu i-a fost în totalitate fidel!

După 8 ani de căsnicie, în care au fost împreună la bine și la rău, Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, iar vedeta a făcut anunțul pe contul ei de socializare, pentru a evita astfel speculațiile ulterioare.

Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat.

La rândul său, Marius Elisei a dat de înțeles, cu câteva zile înainte, pe contul său de Facebook, prin intermediul unui mesaj aluziv, că s-a despărțit de soția lui… Acesta a postat „Perfect fără tine”, melodia trupei Vama, alături de un mesaj care le-a dat de bănuit prietenilor lui:

Mă reprezintă. Este pentru mine compusă. Îţi mulţumesc, Tudor Chirilă!

Marius Elisei ar fi trădat-o pe Oana Roman

Recent, au ieșit la iveală niște detalii care schimbă puțin datele problemei! Conform wowbiz.ro, se pare că Marius Elisei nu a fost tocmai ușă de biserică pe parcursul căsniciei cu Oana Roman, cel puțin așa afirmă surse din proximitatea cuplului. Se pare că vedeta ar fi descoperit că soțul ei a încercat să aibă relații extraconjugale, printre altele Marius corespondând timp de aproape un an cu o femeie din Italia pe rețeaua de socializare…

Nu s-au întâlnit față în față, dar răul tot este făcut, în condițiile în care Oana s-a comportat întotdeauna impecabil acasă și în căsnicie.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, dar încă nu au depus actele de divorț. Vedeta a declarat că este vorba despre o separare și nu se știe ce se va întâmpla pe viitor. Deocamdată, Oana Roman și Marius Elisei nu au de gând să divorțeze, după cum a declarat chiar vedeta:

Nu am pronunțat sau scris cuvântul divorț sau că am divorțat deja. Am scris că ne-am separat.

CITEȘTE ȘI