Nașterea unui porc cu chip Uman fermieri au ramas fara cuvinte!- VIDEO

Nașterea unui porc cu chip uman a băgat teroarea în fermieri la începutul acestei luni.

 

S-a întâmplat în provincia Guangdong din China, iar ”minunea” sau, poate, ”blestemul”– s-a viralizat pe Internet. Pe YouTube circulă un video de câteva secunde cu micuța creatură care a băgat spaima printre localnici.

Porcușorul, care aducea a om, se născuse însă cu o malformație, existând astfel o explicație mai mult științifică decât ezoterică a situației! Deși localnicii au primit situația îngroziți, întrebându-se mai degrabă ”ce blestem a fost”, ei bine, oamenii de știință au venit cu explicația pertinentă: este vorba despre o rară mutație genetică, care i-a curmat viața porcului nou-născut după doar două zile!

Un porc a dat naștere unui purcel mutant cu un trunchi de elefanți pe frunte și o față umană în sud-estul Chinei. Purcelul „ciudat” a uimit săteni, în timp ce respirația a suflat și sa mișcat slab pe mâna sătenilor. Animalul, care a decedat la două zile după naștere, a fost sugerat că suferă de sindromul cyclops.

Video

Citeste si..

O tânără a făcut PRAF limba română după ce a câştigat o maşină: „Foarte mare fericită am fost” – VIDEO

O tânără româncă s-a făcut de tot râsul la TV, după ce a dat o declaraţile uluitoare. Nu ceea ce a spus a fost şocant, ci felul în care a vorbit.

Aceasta a vorbit pentru o televiziune din Satu Mare, după ce a câştigat o maşină. „Foarte mare fericită am fost şi nu mi-a venit ca să cred că există, am reuşit ca să câştig, niciodată nu am câştigat o aşa maşină”, spune ea.

Imaginile au ajuns virale pe internet, oamenii fiind revoltaţi de felul în care vorbeşte femeia, mai ales că este româncă.

Video poate fi Vizionat AICI

CITEȘTE ȘI