ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Niculina Stoican, despre Petrică Mâțu Stoian: „Și-a dorit să facă ce vrea el”

Niculina Stoican, Despre Petrică Mâțu Stoian: „Și A Dorit Să Facă Ce Vrea El”

Timp de 14 ani a stat Petrică Mâțu Stoian în cadrul Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase”. Iar, în toți acești ani, interpretul de muzică populară a încântat publicul cu numeroase melodii și voie bună. Niculina Stoican, colega sa de breaslă, răspunde acuzațiilor și vorbește deschis despre relația dintre ea și solist.

Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian au fost, ani la rând, colegi de breaslă. În cadrul unui interviu, cântăreața a făcut o serie de declarații referitoare la relația dintre ea și interpretul de muzică populară. De-a lungul anilor, potrivit mărturisirilor sale, cei doi nu s-au certat. Recent, impresarul artistului, Doru Gusman, mărturisea faptul că Petrică Mâțu Stoian ar fi renunțat la Ansamblul din care făcea parte din cauza Niculinei Stoican.

”Nu s-a pensionat devreme. S-a pensionat, pentru că a avut vârsta de pensionare și pentru că, eu, atunci când i-am spus să își continue activitatea, mi-a spus că nu mai vrea, că își dorește foarte mult ca de acum înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el, și cât vrea el. Nu, cum să fie adevărat? (n.r. că nu ar mai fi avut o relație bună). Fiecare, când face o declarație, își asumă ceea ce spune. Petre a plecat pentru că a dorit să plece, să iasă la pensie, să trăiască pentru el, să se plimbe. (…) Când eu l-am rugat să rămână, asta mi-a spus. Și-a dorit să facă ce vrea el.

este mesajul transmis de Niculina Stoican.

Trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost ridicat în cursul acestei zile de la morga spitalului unde era internat. Cortegiul funerar va ajunge în seara aceasta, la Craiova, în jurul orei 18:00.

ARTICOLE