Noua declarație pe proprie răspundere, formulatul tipizat actualizat DESCARCĂ AICI

Declarație pe proprie răspundere răspundere trebuie completată de fiecare dată când ieșiți din casă sau vă schimbați destinația Chiar dacă o completați online, aceasta trebuie semnată, iar motivele trebuie să fie doar urgențe.

Noua declarație pe proprie răspunde pentru poliție

Formularul este disponibil în doua formate. Fie accesati formular.sts.ro și completați declarația, fie o descărcați de aici. Atenție acestea trebuie tipărite și semnate olograf, adica semnătură cu pixul.

Nu completați declarația pe proprie răspundere pe site-uri neoficiale. Autoritățile nu cer date din buletin, precum CNP, serie număr buletin.

Acceați doar site-uri de încredere precum formular.sts.rostirioficiale.ro sau documentul de mai sus. Orice site va cere date din buletien este un site mallware ca va copiază informațiile personale și stochează datele dumneavoastra.

Autoritățile specializate în securitate informatică, informează cetățenii să complete formularul tipizat doar pe site-uri de încredere, conform gov.ro.

NU ezitață să ne adreați întrebari în comentarii dacă aveți neclarități

Declarație pe propie rspundere MODEL de completare

HUFF.ro a publicat o serie de arricole care va ghideaza în completarea declarației:

  • Model declarație COVID-19, declarație ieșire din casă pe proprie răspundere poliție
  • Declarație pe proprie răspundere pe care ți-o cere poliția aici găși și în format video declarația cu model de completare
  • NOUL Model Declarație de Proprie Răspundere ieșire din casă poliție UPDATE

Răspundere cu privire la cele 10 puncte din Declarație pe proprie răspundere?

Va răspundem la fiecare motiv, cum trebuie completat.

Declarație pe proprie răspundere

Declarație pe proprie răspundere motive

Aici veți completa o declarație dacă nu aveți adeverință de la angajator.

  • 2. asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice;

Aici puteți completa daca mergeți la magazin ,petshop, banca sau ceva ce are legătura cu bunueile pe care le aveți. Înclusiv mersul la poștă sau întâlnirea cu un curier.

  • 3 asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;

Aici completați dacă mergeți la medic fie pentru ridicare de rețetă, fie pentru o problema de sănătate consul ce nu poate fi realizat online

  •  4 motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea unui minor/copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie;

Atenție punctul 4 va ofera posibilitatea sa va vizitați un membru de familie sau copil, care nu se poate îngriji singur, sau care nu are alimente. Poliția a răspuns că puteți să le duceți masa de Paște bunicilor și parinților, dar doar de Paște.

  • 5 activitate fizică individuală (cu excluderea oricăror activități sportive de echipă/ colective) sau pentru nevoile animalelor de companie/domestice, în apropierea locuințeideplasare scurtă, lângă domiciliu, pentru desfășurarea de activități fizice individuale, în aer liber, cu excluderea oricărei forme de activitate sportivă colectivă;

Ordonanta militară permite ieșirea din casa pentru nevoile animalelor de companie, dar și pentru mica activitate fizica, dar doar în jurul locuinței. În niciun caz nu este permis să ieși pe baza acestui punct în grup.

Realizarea de activități agricole pe câmp sau în casele de la țară, dar trebuie specificat clar unde este locul. Autoritățile pot verifica daca aveți pâmânt sau grădini.

Aceasta actiune este permisă, dar aveți grijă în declarație să declarați traseul, adca agresa de acasă și adrea locului unde donați sânge.

Atenție trebuie sa aveti diploma / legimatie de voluntar. De exemplu eu sunt  voluntar SMURD și pot bifa acest punct. Daca sunteți voluntarii unei asociații care ajută în această perioada bifați punctul 8.

Punctul 9 se referă exclusiv la cei care vând în piețe sau in interiorul orașului.

Acest punct se bifeaza daca trebuie sa mergeți sa va cumpărați de exemplu o uniforma sau necesar de birou. Trebuie să aveți și adeverinta de angajator.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More