Nu cred ca stiai ce mai poti face cu pasta de dinti speram sa va faca viata mai usoara aceste intrebuintari

Doar cativa oameni stiu ca pasta de dinti poate face mult mai multe decat sa curete dintii. Astazi va vom prezenta 20 de trucuri ale pastei de dinti ce va pot usura viata: Atarnati postere – Puteti sa aplicati putina pasta de dinti pe fiecare parte a posterului si sa il lipiti pe perete. Aceasta nu va afecta peretele daca vreti sa il indepartati.

Elimina zgarieturile – Puneti putina pasta pe o carpa moale si frecati pe zgarieturile de pe masina. Masina va straluci. CD-uri si DVD-uri zgariate – Frecati putina pasta pe CD-ul ce nu mai functioneaza si incercati-l din nou. Curatati termosurile – Umpleti termosul cu apa, adaugati putina pasta si agitati bine. Il va face sa miroasa frumos si eliminati capacul deoarece termosul poate deveni foarte lipicios.

Mainile murdare – Puteti elimina murdaria de pe maini prin spalarea cu putina pasta de dinti. Oja – Faceti-va unghiile sa miroasa frumos si sa eliminati oja prin frecarea cu putina pasta. Este un excelent dizolvant. Petele de pe covor – Daca varsati putina cafea sau ceai pe covor, folositi pasta de din ti pentru a curata si cele mai profunde pete. Curatati picioarele – Pasta elimina mirosurile si poate face ca pantofii sa devina ca noi. Curatati-va telefonul – Faceti-va telefonul sa arate ca nou prin curatarea cu putina pasta de dinti.

 

Curatati fierul de calcat – Curatati-l si faceti-l sa straluceasca din nou cu putina pasta. Cosuri – Este un ingredient uimitor pentru acnee si cosuri. Le va usca si vor disparea pana dimineata. Muscaturi de tantar – Daca vreti sa reduceti iritatia si mancarimea muscaturilor de tantar, aplicati putina pasta de dinti peste acestea.


Petele – Puteti elimina petele de pe prosoape in mod eficient folosind pasta de dinti ( ca in cazul petelor de cerneala).

Petele de cerneala de pe tricouri – Puneti putina pasta pe pata, lasati sa se usuce si apoi spalati partea patata urmatoarea zi. Hainele dumneavoastra vor arata ca noi! Petele de apa de pe masa – Folositi putina pasta pentru a sterge petele de apa de pe masa. Aburirea ochelarilor de inot – Pentru a preveni aburirea, curatati-i cu pasta de dinti.

Stergeti clapele pianului – Folositi pasta de dinti pentru a curata clapele urate ale pianului. Farurile auto – Faceti farurile sa para ca si noi prin stergerea acestora cu putina pasta. Stralucirea argintului – Puteti readuce stralucirea argintului prin curatarea cu putina pasta de dinti. Speram ca toate aceste intrebuintari sa va usureze viata pentru totdeauna!

CITEȘTE ȘI