Nu-l mai ascund! Prima fotografie cu băiețelul Laviniei Pârva și-a lui Ștefan Bănică Jr.

În luna mai, anul acesta, celebrul cântăreț Ștefan Bănică Jr. a devenit tată a treia oară, soția sa aducând pe lume un băiețel. Ei bine, în toată această perioadă, fericiții părinți s-au concentrat pentru a trăi primele momente de viață ale bebelușului în privat, feriți de ochii curioși ai lumii.

Nu-l Totuși, zilele trecute, Lavinia Pârva s-a îndurat de dragul fanilor ei internauți și a postat un prim cadru cu micuțul ei, care poartă numele de Alexandru Bănică. Desigur, ca alte vedete din România, cântăreața i-a protejat chipul micuțului și a postat o fotografie de la distanță, în care nu se vede decât căruciorul în care se află acesta.

Chiar și așa, fanii s-au arătat mulțumiți că vedeta împărtășește această imagine din viața ei, mai cu seamă că-i pot admira silueta. Și, ce-i drept, Lavinia arată foarte bine la doar o lună după ce a născut. Cu toții ne amintim acele cadre surprinse în ultima lună de sarcină, în care se vedea mai mult decât clar că luase în greutate destul de mult.

Citeste si despre

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA pentru pensionari. Ce se intampla cu pensiile romanilor

Premierul Viorica Dăncilă a făcut un anunț de ULTIMA ORĂ pentru pensionari. Aceasta a fost invitata emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 și a ținut să transmită că pentru Guvernul României pensiile și salariile românilor au reprezentat mereu o prioritate. „Legea Pensiilor e foarte așteptată, s-a lucrat foarte mult și așteptăm ca președintele Iohannis să accepte această lege”, a spus șefa Executivului.

Viorica Dăncilă, anunț de ULTIMA ORĂ pentru pensionari

Viorica Dăncilă știe și unde au greșit social democrații în trecut. Liderul PSD-ului spune că partidul trebuie să aibă o comunicare mai amplă și să nu se mulțumească doar să se apere. „Cred că și aici s-a greșit mult, la capitolul comunicare. Noi, în loc să comunicăm lucrurile făcute, și s-au făcut multe, noi ne-am axat doar pe un domeniu. Noi am vorbit despre un lucru doar când cineva a acuzat. Noi trebuia să fim primii care să comunicăm.

Legat de pensii, știți că pentru noi pensiile și salariile au reprezentat o prioritate. Și chiar de la 1 septembrie creștem punctul de pensie, ceea ce am promis am și realizat. Legea Pensiilor e foarte așteptată, s-a lucrat foarte mult și așteptăm ca președintele Iohannis să accepte această lege. Președintele a încercat să pună obstacole în activitatea Guvernului, fie că vorbim de alegerea miniștrilor sau despre legi.

Ce se întâmplă cu pensiile românilor

Guvernul a fost eficient, guvernarea a fost eficientă și mai avem multe lucruri. E un domeniu în care sunt mari așteptări și mă refer la infrastructură, fie că vorbim de spitale sau autostrăzi. Voi înființa un departament pentru infrastructură, pentru fiecare proiect va fi desemnată o persoană ca să vedem săptămânal ce se întâmplă cu acest domeniu. Continuarea este AICI

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !