„Nu mai are pe nimeni”

Cornel Galeș a murit astăzi, la vârsta de 60 de ani. În urmă cu un an a luat decizia radicală de părăsit definitiv România și de a începe o viață nouă, tocmai în Spania.

A murit prematur, în urma unui grav accident de circulație. Se afla în mașină alături de alți doi prieteni și, la un moment dat o altă mașină a intrat în coliziune cu automobilul în care erau. Cornel Galeș nu purta centură de siguranță și n-a avut nici o șansă. A murit pe loc și a lăsat în urma lui numai durere și amărăciune în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat.

Nașa lui de cununie și a Ilenei Ciuculete, Doina Belu, a fost prima persoană contactată în privința decesului.

loading...

A declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că a sperat că totul este o farsă, nu a crezut nici o secundă că finul său s-a prăpădit în accident de mașină. Din păcate însă, câteva ore mai târziu, vestea a fost confirmată atât de ea, cât și de blonda Vivi, femeia care i-a fost alături lui Cornel Galeș în ultimii ani de viață.

Autoritățole spaniole nu au vrut să îi dea prea multe detalii nașei lui Galeș, iar procesul de repatriere, dacă se va decide că Galeș va fi înmormântat în țară, va fi unul dificil, pentru că fostul soț al Ilenei Ciuculete nu mai are nici o rudă.

„Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…”, a declarat nașa lui Cornel Galeș, potrivit Wowbiz.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More