Nu o să vă vină să credeţi ce face acest câine atunci când stăpâna lui pleacă de acasă

Stăpâna acestui câine trebuie să plece de urgenţă, însă nu înainte de a amplasa o cameră care să înregistreze ce se întâmplă în absenţa ei. Cea mai importantă regulă de conduită pe care trebuie s-o respecte câinele este aceea de a nu se urca pe canapea. Ce va face acesta? Te lasă fără cuvinte!
Din câte putem vedea în imagini, pisica are voie în pat, însă câinele nu. Probabil acelaşi principiu se aplică şi în maşină, atunci când pisica poate să stea lângă şofer, iar câinele în spate.
Se pare că unii stăpâni practică astfel de diferenţe între animale, însă în acest caz proprietara a văzut pe înregistrare cât de fericit este câinele său şi cu siguranţă îl va lăsa mai des în pat.
În orice caz, plăcerea de a privi fericirea acestui câine este ceva ce nu poate fi descris în cuvinte. Vă invităm să urmăriţi acest filmuleţ amuzant şi dacă v-a plăcut, să-l distribuiţi cu prietenii.
Câinele (Canis lupus familiaris) este una dintre subspeciile lupului cenușiu, fiind un mamifer carnivor din familia canidelor. Câinele este posibil să fie primul animal domesticit și cel mai folosit pentru muncă, vânătoare și companie din istoria oamenilor. Cuvântul „câine” denumește masculul speciei, iar termenul „cățea” este folosit pentru femelă.
Linia prezentă de câini a fost domesticită din lupii cenușii cu aproximativ 15.000 ani în urmă. Deși au fost găsite în Siberia și Belgia rămășițe de câini domesticiți în urmă cu aproximativ 33.000 de ani, niciuna dintre aceste specii nu pare să fi supraviețuit după ultima glaciațiune. Testarea ADN-ului sugerează o scindare evoluționară între câini și lupi în urmă cu circa 100.000 ani, dar nu au fost găsite specimene mai vechi de 33.000 ani care să fie în mod clar, morfologic, câini domestici.
În diversele cercuri științifice s-a trecut de la considera câinele o specie distinctă, descendentă a lupului, la o subspecie a lupului. Prin studii genetice s-au adus dovezi certe ce au condus la reconsiderarea taxonomică a lui „Canis familaris”, astfel din 1993, Smithsonian Institute și American Society of Mammalogists au reclasificat câinele ca subspecie a lupului. Astfel, după mulți ani de controverse, câinele a fost numit Canis lupus familiaris.[1]
Sursa: ignoramusky via Youtube
Autor text: LiveBiz.ro