Nu și-a tăiat stomacul, ci a renunțat definitv la un aliment – cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 20 de kilograme?

Adriana Bahmuțeanu face furori cu silueta ei după ce a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme. Adriana a negat că și-ar fi făcut o operație de micșorare a stomacului, ea susținând că dieta pe care a ținut-o a fost de fapt cea căreia i se datorează silueta ei de acum.

Vedeta a mărturist că a renunțat complet la carne, dar nici nu poftește deloc la acest aliment.

”Slăbitul ține de alimentație. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne. Sunt vegetariană și mai nou rawvegan. Mă simțeam rău, eram umflată, mi se umfla gâtul și nu știam de ce. N-a știut nimeni ce am și la un moment dat am citit o carte și am spus gata. Mai mănânc pește, fructe de mare, consum lactate, ouă, ciuperci. Ciuperca înlocuiește foarte bine carnea și sunt foarte gustoase și sănătoase. Când mi-e foame și nu apuc să mănânc nimic, bag o merdenea.

Când am renunțat la carne m-am simțit foarte bine. Nu mi-e poftă deloc. Merg la prieteni care fac grătare, nu am nicio problemă. Am noroc că nu am fost niciodată atrasă de dulciuri. Mie-mi plac murăturile. Și acum, vara, am murături în casă. Eram profund nefericită. Când m-am gândit să-mi schimb viața, mi-am schimbat-o de tot. Acum fac ce-mi place, copiii mei sunt la fel de fericiți ca mine, am de toate, am ce să mănânc și se vede lucrul ăsta. Acum sunt obosită, ne-am întors de la mare”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Citeste si despre :

Scrisoare DURĂ pentru Patriarhul DANIEL: Popa din satul meu, deși obligat de Biserica dumneavoastră, nu percepe taxe săracilor care își îngroapă părinții sau își căsătoresc copiii

Popa din satul meu, deși obligat de Biserica dumneavoastră, nu percepe taxe săracilor care își îngroapă părinții sau își căsătoresc copii.”
Daniel Nica este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a fost, timp de trei ani, managerul departamentului de Relaţii Publice al unei universităţi franceze, CEFORA Business School.

Tânărul a declarat, pentru ziarul „Adevărul“, că a scris aceste rânduri din frustrare, pentru că a fost învăţat să creadă în ceva ce i-a înşelat toate aşteptările. „Nu mi se pare normal ca în anul 2014 religia, oricare ar fi ea, să impună direcţii în politic, cu atât mai puţin cu cât masele cărora se adresează sunt lipsite, în general, de surse de informare. Şi atunci ‘fac ce zice popa’ că aşa e bine“, a explicat Daniel. Acesta şi-a petrecut vacanţele în satul bunicilor, Gogoşu, situat la 60 de km de Drobeta-Turnu Severin, unde părintele „nu percepe taxe săracilor care îşi îngroapă părinţii sau îşi căsătoresc copii. Citiți mai jos scrisoarea tânărului.

„Stimate Înalt Prea Sfințit Părinte Daniel, Uitându-mă la evenimentele ce se petrec în ultima perioadă în Casa Domnului nu știu dacă mie trebuie să-mi fie rușine că vă port numele sau dumneavoastră să vă fie rușine că aveți același nume cu mine.

Aș putea spune că am fost crescut la țară, fiecare vară din primele 17 – 18 ale vieții mele petrecându-mi-o alături de bunici într-un sat din Sudul țării.

Știți care erau cei mai importanți oameni acolo ?

Primarul, doctorul și popa !

O să mă întrebați de ce, lipsit de respect îl numesc Popă și nu părinte, așa cum am fost (OBLIGAT) să învăț în timpul orelor de religie ? O să vă răspund: suntem un stat LAIC iar acest “Popă” are cel puțin respect din partea mea! De ce ?

Spre deosebire de dumneavoastră, Popa din satul meu, deși obligat de Biserica dumneavoastră, nu percepe taxe săracilor care își îngroapă părinții sau își căsătoresc copii. Nu le cere banii pe care nu îi au pentru a sta în fața lui Dumnezeu.

Nu le vorbește despre alegeri prezidențiale bunicilor mei !

Nu îi obligă să cumpere ziarele bisericii sau calendarele (printate de sfințiile dumneavoastră fără a înțelege, măcar, ideea de TVA !).

Ziarele primite (OBLIGATORIU) sunt plătite din buzunarul Părintelui Nea’ Nelu (așa cum îl știe lumea în sat) iar calendarele sunt de multe ori oferite tot gratuit, pentru că nu toată lumea are Mercedes la poartă (dacă înțelegeți unde bat).

Obișnuiam, mic fiind, să cumpăr (de plăcere) cel puțin o iconiță de la fiecare Biserică/Mânăstire pe care o vizitam cu părinții mei în vacanțe. Și credeți-mă, am vizitat multe. Atât de multe încât acum câțiva ani Mânăstirea Curtea de Argeș, pe care o mai vizitasem în trecut, tot pentru a aprinde o lumânare, mi-a cerut și mie și părinților mei taxă la intrare.

Ni s-au dat bilete ! Puteți să credeți asta ?! BILETE la intrare în Mânăsitre, bilete pentru a ne putea ruga. A fost ultimul an în care am vizitat acel loc, deși plin de credincioși, uitat de Dumnezeu.

Dumneavoastră Preafericitul Părinte Daniel, împreună cu Biserica Ortodox Română, încercați să îmi manipulații bunicii și străbunicii ! Îi faceți să acționeze politic în funcție de interesele dumneavoastră mizând pe credința lor și folosindu-vă cu NERUȘINARE de încrederea lor… de, poate, prea puținele cărți citite de ei…

Nu cred că este nevoie să demonstrez cele scrise mai sus, aveți cunoștință de ele și pot să fac pariu că aveți acces la internet de pe un Mac pe care eu nu o să mi-l permit prea curând… noroc de poporul creștin-ortodox.

Înainte de a ajunge la subiectul acestei scrisori, o să subliniez pentru a spulbera orice dubiu, că sunt creștin, mulțumesc Celui de Sus după fiecare masă la care îmi adun părinții și prietenii și mă închin în fiecare seară înainte să adorm.

În calitatea mea de Fiu al Lui Dumnezeu, vă întreb, stimate Înalt Preasfințit, așa cum l-am auzit o dată pe tata întrebând:

Nu vă e rușine ? Nu vă e rușine că l-ați vândut pe Dumnezeu cu bucățica ?

V-aș ruga să nu vă rugați pentru mine, nu o să-mi permit să plătesc…

Dumnezeul în care am fost învățat să cred nu costă și nu face politică.

Cu pioșenie,

Un Daniel; Un om.”

Sursa: danielnica.wordpress.com

CITEȘTE ȘI