Nu te întoarce niciodată la o persoană care ți-a făcut rău

Tocmai ai ieșit dintr-o relație toxică, însă sufletul parcă îți e tot acolo? Specialiștii îți dau un sfat de care trebuie să ții cont: nu te întoarce niciodată la cei care ți-au făcut rău.
Altfel, s-ar putea ca viața ta să ia o turnură neașteptată. Și nu cum ai crede…

Deconectează-te de la trecut

De câte ori nu vi s-a întâmplat să aveți o relație care nu merge deloc bine cu o persoană, însă să nu vă puteți rupe de aceasta? Deși știți că acest lucru nu vă va face deloc bine, sperați în continuare să aveți măcar un mesaj de la el/ea și ați face orice să îl faceți pe acel om să simtă măcar pentru o zi ce simți voi…

loading...

V-ați gândit însă că insistând pe aceste lucruri, nu veți face decât să aduceți un mare rău în viața voastră? O persoană care v-a făcut rău odată, o va face și a doua oară. Și poate că atunci va fi mai rău și vă veți simți și mai umiliți. Nu vă mai mințiți singuri, pentru că undeva în adâncul sufletului, știți că nimic nu se va schimba.

Din păcate, oamenii nu se pot schimba. Uneori nici atunci când încearcă. Trebuie măcar voi să fiți maturi și să vă debasarați de trecut, de tot ce e rău, pentru a începe să trăiți o viață așa cum o meritați. În caz contrar, vă veți distruge sănătatea și, în final, viața.

Citeste special pentru tine si despre

Mâncatul După ora 18:00 Medicii au numit cele 5 alimente care pot fi si chiar trebuie mâncate seara fara retinere

Cui nu-i place să tragă cu ochiul în frigider și după ora 18:00? De obicei, totul începe cu banala întrebare: ”Ce-ar fi să beau o ceașcă de ceai?” Și se încheie cu devorarea câtorva sandvișuri cu salam, completate de un ecler sau de o felie generoasă de tort.

Cât de plăcute sunt aceste momente de seară… Mai ales dacă în decursul zilei ai luat doar niște gustări pe fugă. Doar că pentru aceste mici plăceri vinovate trebuie să plătim. Consumând în mod regulat carbohidrați simpli, depunerile de grăsime nu întârzie să apară.

Dar, recent, nutriționiștii au dat undă verde mâncatului după ora 18:00! Specialiștii consideră că o dietă severă nu-și are rostul dacă optăm pentru alimente sănătoase în porția de seară, pentru alimente care îmbunătățesc calitatea somnului și mută acul cântarului spre dreapta. Haideți să vedem ce alimente sunt permise spre a fi consumate înainte de somn, fără a dăuna siluetei și sănătății.

1.Ciocolata neagră

Acest aliment a fost mult timp plasat în lista produselor interzise înainte de culcare. Și asta în zadar, pentru că există o mare diferență între un baton de ciocolată cu arahide și o tabletă de ciocolată neagră. Ciocolata neagră conține o cantitate minimă de zahăr. Acest desert contribuie eficient la o slăbire rapidă și, totodată, normalizează nivelul colesterolului.

2.Supa

La sigur nu te așteptai să găsești aici acest fel de mâncare! Înainte de culcare se poate mânca o supă. Ideea este că orice lichid cald are un efect calmant. Dacă în orele serii simți că o ceașcă de ceai nu îți poate potoli foamea, atunci încălzește neapărat puțină supă (cea mai potrivită ar fi o supă de pui sau de legume).

De menționat faptul că, asupra nopții, nu este indicat să mănânci supă de linte, mazăre sau fasole. Acestea pot duce la un somn agitat.

3.Migdale

Dacă îți dorești foarte mult, atunci îți poți permite și acest lux. O singură migdală poate fi o alternativă excelentă pentru potolirea senzației de foame ce survine în orele serii. Citeste continuarea AICI

Loading...

Cmentariile sunt închise