O bijuterie de arhitectură care vă va lăsa fără cuvinte …!!! Priviti cat este de spectaculos acest pod!!

Tehnologia avanseaza extrem de rapid si isi face simtita prezenta in orice domeniu, chiar si in cel al cosntructiilor de drupuri si poduri. Acum podurile nu mai sunt cele banale de acum cativa zeci de ani, sau cele care se ridicau cand trecea un vas cu diminsiuni mai mari.

In clipul postat mai sus va prezentam un pod extrem de spectaculos, ca si arhitectura dar si ca tehnologie. Podul are o latime de 16 metri si are o lungime de 35 de metri. De asemenea, are doua rute alternative si un patrat rotund, intotdeauna util pentru a va bucura de spectacolul oferit atunci cand podul se afla in miscare. Cand privim aceste imagini ne intrebam cand o sa vedem si la noi asemenea constructii marete, care sa tina peste ani si sa nu necesite mereu reparatii si sa fie date in folosinta cateva luni pe an cand se crede ca pot fi utilizate.

Citeste in continuare..

Doua voci minunate ! „Andra feat. Marcel Pavel – Cerul De-ar Cadea” Merită aprecierile noastre acest DUET frumos ?

Andra (pe numele real Alexandra Irina Măruță) este cunoscută în România ca una dintre cele mai bune și populare voci, realizând hit după hit.

Aproape fiecare melodie înregistrată de ea este menită succesului, iar publicul o ascultă, de fiecare dată, cu multă plăcere, fie în emisiunile televizate, fie în concerte.
Numai în ultimii 3 ani, artista este difuzată la toate radiourile din țară, cu melodiile sale devenite celebre.

Astfel, pot fi amintite: „Niciodată să nu spui niciodată” (2015), „Iubirea schimbă tot” (2016) sau „Floare de nu-mă-uita” (2016).
Cel mai recent videoclip al Andrei -„La refren”- este înregistrat pe 30.03.2017, pe canalul youtube al artistei și va avea, probabil, un destin similar succeselor amintite mai sus, ca o marcă a unei pasiuni exercitate de o viață.
Ca dovadă a profesionalismului certificat, Andra este membră a juriului emisiunii „Românii au talent”, difuzată de ProTV, încă de la prima sa ediție, din 2011, alături de vedetele de televiziune Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Melodia „Cerul de ar cadea” este o colaborare Andra- Marcel Pavel, interpretată, în videoclipul de mai sus, în cadrul emisiunii „Să v-amintiți duminica” (2013), de la Național TV, moderată de Corina Chiriac.
Mesajul cântecului este unul puternic, definitoriu pentru cei doi artiști, care se axează pe interpretarea melodiilor de dragoste, cu mare impact la public.

Asculta melodia AICI

CITEȘTE ȘI