O casă mică şi elegantă cu suprafața de 67 mp. Merită văzut și interiorul

 

Pentru a beneficia de tot  confortul dorit în propria locuinţă nu trebuie neapărat să ai o casă de mari dimensiuni, o casa de mici dimensiuni poate oferi acelaşi confort  şi garantează costuri reduse, rapiditate în construcţie şi eficienţă în ceea ce priveşte gestionarea spaţiului.

loading...

Proiectul prezentat este o casă cu regim de înălțime doar pe parter cu suprafața de 67 mp. Volumetria este una simplă, farmecul ei bazându-se pe finisajele exterioare corespunzator îmbinate pentru a da o notă aparte locuinței.

Este o casă confortabilă din zidărie de cărămidă, cu un aspect exterior plăcut, datorită inserțiilor cu piatră de râu, arcadele de la intrarea în casa, şi ferestrele mari, pătrate, îi dau un farmec aparte.

Locuința poate fi pretabilă atât pentru o casă de vacanță cât şi pentru o locuință permanentă având toate dotările necesare.

Această casă, cu un singur etaj, include trei dormitoare, un living, sală de servit masa, bucătărie, două băi, garaj pentru un autoturism. De asemenea, proiectul include şi o verandă la intrarea în locuință.

Locul de luat masa şi livingul formează un spațiu comun din care se accesează cele trei dormitoare şi baia.

Suprafața de 67 mp este compartimentată conform schiței architecturale în :

1.Living cu bucătărie şi  loc de luat masa de 25.55 mp

2.Baie de 3.5mp

3.Dormitor 1 de 8.10 mp

4.Dormitor 2 de 6.48mp

5.Dormitor 3 de 9.9 mp

6.Baie de 3.5mp

Garaj de 10 mp.

 

Varianta “la cheie ” penru o astfel de  construcție (nu include costul terenului) a fost estimată la prețul de 40.000 euro, aproximativ 597 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea casei. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastră vă invităm să-l distribuiți pe facebook. Vă mulțumim.

In continuare despre…

Adio, probleme cu banii. Iată cele OPT ZODII care se vor îmbogăți în 2019!

În următoarele luni 8 zodii vor avea un succes colosal de mare din care vor reuși să se îmbogățească ajungând să urce la alt nivel social mult mai ridicat

Vor avea multe bucurii in familie, multe momente de neuitat alaturi de prieteni si rude, dar si momente in care vor fi singuri, intr-o vacanta si se vor relaxa doar ei.

Pe departe, cea mai mare bucurie pe care o vor avea sunt copii, pe care ii vor creste amandoi intr-o armonie continua.

O sa vada cu ochii lor cum cresc copii mari, sanatosi si foarte inteligenti, acest fapt datorandu-se atentiei foarte ridicate pe care le-o ofera copiilor.

Datoriile nu vor mai fi o mare problemă, iar cheltuielile nu se vor mai simte atât de tare.

Toată lumea vrea să apuce pe un drum bun în viață, un drum pe care banii, dragostea şi fericirea să nu le lipsească din viața lor, insă nu toată lumea apucă pe acel drum.

Unii se străduiesc din răsputeri să apuce pe acel drum, incercând să-l caute incontinuu.

Extraordinar este faptul că aceste 8 zodii sunt foarte aproape de acel drum, chiar „la doi paşi” de el.

Unii au noroc chior la bani, de altii pare ca nu se lipeste nimic si pace! Astrologii au constatat ca exista zodii care au o predispozitie catre imbogatire.

Citeste in continuare AICI

 

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More