O experiență în vama Nădlac: «O nație care se duce încet, dar sigur, niște iresponsabili!»

Andreea Sandu, una dintre persoanele care au trecut pe la vama Nădlac, în urmă cu două nopți, descrie starea de haos generată de unii dintre cei care se întorc în țară, care nu au răbdare, nu respectă niciun fel de regulă de protejare și care sunt vehemenți în relația cu autoritățile.

„Povestea unei natii care se duce incet, dar sigur. Poze de azi noapte. Haos general in Vama Nadlac. Vamesi depasiti de situatie, oameni de joasa speta care nu respecta nici o regula. Se opreau buletinele la ghiseu, trebuia sa parcam si sa mergem sa completam niste formulare. Un cort de unde se ridicau formularele, altul unde se depuneau si se puteau ridica buletinele in schimbul lor.

Pe ambele corturi scria mare INTRATI CATE 2!! Toti buluc, erau peste 40 de persoane in ambele corturi, fara masti, fara absolut nimic, scuipand pe jos si facand scandal. Nu respectau nici cea mai mica regula de igiena. A trebuit sa apelam la un politist caruia i.am explicat ca nu o sa intru nici moarta la gramada cu pleava aia care se infesteaza fix in momentul ala unul pe celalalt si ne.a adus formulare afara.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Groaznic, o natie fara capatai, niste iresponsabili. Acum cateva momente am vizionat un live direct din vama. Ca astia mai vin mii. Curand va fi o explozie de virus in toate colturile tarii pt ca toti urlau ca se pisha pe ea de tara, au drepturi. Au mintit in declaratii ca sa poata intra. Va fi dezastru, Italia e mic copil fara de ce se va intampla de acum incolo. Stati in casa fratilor ca ne.a invadat ciuma prostiei si indolentei.

Stati in case si nu iesiti decat daca e strict necesar. Spalati.va de 10000 de ori zi daca e necesar, cu prostia nu te pui! Nu sunt genul care sa se panicheze dar asa ceva nu as fi crezut vreodata!

Nu am postat pentru a denigra diaspora! Nu ce vedeti aici e diaspora! Terminat cu prostiile ca aia sunt oameni seriosi, cu servicii si familii, care s-au conformat fiecare directivelor din tarile in care sunt! Astia sunt cei care lucreaza la negru sau deloc, femeile usoare si cersetorii. Astia se intorc acasa, nu diaspora!!!

Am postat strict pt a vedea restul tarii ce se intampla si sa-si ia masuri de precautie. Va fi explozie de virus cand o sa il imprastie astia peste tot cu acelasi tupeu cu care se comportau si in noaptea aia. Nu mai e de gluma, trebuie sa vedeti lucrurile fix asa cum sunt si sa va protejati. STATI IN CASE DACA AVETI POSIBILITATEA! SPALATI-VA, DEZINFECTATI-VA!”, a scris Andreea Sandu pe Facebook.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !