O femeie batrana a intrat intr-un salon de cosmetica si i-a cerut manichiuristei sa ii faca unghiile:


O femeie batrana a intrat intr-un salon de cosmetica si i-a cerut manichiuristei sa ii faca unghiile: „Stiu ca am mainile urate, vreau o culoare simpla”. Ce a urmat iti va smulge o lacrima! Uite ce i-a facut tanara care s-a ocupat de ea

maginea de mai sus a devenit virala pe Facebook si a strans zeci de mii de like-uri, impresionand oameni din intreaga lume.
Fotografia a fost postata pe reteaua de socializare de o femeie numita Brandalyn Mae Porter, de profesie manichiurista. Ea povesteste ca intr-o zi o doamna foarte batrana a intrat in salon si a rugat-o sa o ajute sa aleaga o culoare de oja pentru unghii.

„Vreau o culoare simpla deoarece stiu ca mainile mele sunt urate, nu vreau sa atrag atentia asupra lor”, a spus batranica. Replica tinerei este de milioane, si a luminat fata femeii:

„Dar de ce v-ar fi rusine cu mainile dumneavoastra? Ele spun povestea vietii, cu ele probabil ca ati facut lucruri la care altii doar viseaza in momentul de fata! Fiti mandra!”.

La final, alegerea batranicii a fost culoarea roz.

Citeste si despre

De certurile lor n-a stiut nimeni. Spera ca baiatul lor sa inteleaga totul cand va creste

Carmen Bruma a facut marturisiri neasteptate din relatia pe care o are cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea.

Carmen Bruma este cunoscuta publicului din tara noastra din postura de prezentatoarea de televiziune, dar si pentru faptul ca este dependenta de sport si are un regim de viata foarte sanatos, pe care il promoveaza peste tot.

In ceea ce priveste viata personala, Carmen Bruma are o relatie de multi ani cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Din povestea de dragoste a celor doi a rezultat un baietel, Vlad, care are trei ani.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro, Carmen Bruma a fost intrebata daca este deranjata de faptul ca despre partenerul ei de viata se spun lucruri nu tocmai placute, despre care mai tarziu va afla si baietelul lor.

„Eu nu pot veni acum ca o floricica si sa spun ca acum am facut cunostinta cu tatal copilului. Suntem impreuna de atatia ani! Cand am hotarat sa fac un copil cu Mircea, am stiut la ce ma astept! Mi-am asumat aceste aspecte. Sigur ca nu e o fericire…

Sper ca atunci cand copilul va fi mare, sa-i explicam si el sa inteleaga meseriile parintilor lui. Meseria tatalui si meseria mamei… Ca atunci cand va citi sa inteleaga…

CITEȘTE ȘI